Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 1:45 pm [03x03] The Cryonic Woman
Sezon: 03
Odcinek: 03
Nr produkcyjny: 2ACV19
Numeracja DVD: 02x19
Data emisji: 03.XII.2000
Scenariusz: J. Stewart Burns
Reżyseria: Mark Ervin
Gościnnie wystąpili: (brak)
Fry, Leela i Bender zostają zwolnieni z pracy, gdyż doprowadzili do zniszczenia firmy.
Leela wszczepia wszystkim chipy kariery. Przez pomyłke ona zostaje dostarczycielem pizzy,
a Fry i Bender zaczynają prace w laboratorium kriogenicznym...
Futurama 03x03.jpg
Plik ściągnięto 1245 raz(y) 12.2 KB
micruz [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 10:51 pm
Uwielbiam w tym odcinku jak Bender straszy klienta kriokomory ;D no i lodówka też jest boska
Ten odcinek to jeden z lepszych. Fajnie się Bender przebrał za muchę
rogercieslar [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:10 am
3/10.
rozczarowałem sie.
plusy.
+fry i bender za kierownica statku.
+wszyscy nagle zaczęli interesować sie dr. zoidbergiem.
+leela wczepia chip fry'owi i fry mówi ouch!!!.wtedy leela mówi dzieciak a gdy sobie wczepia to tez mówi au!!.
+bender ma chip premiera norwegi .
+bender straszy gości szczegolnie tego staruszka.
+żart fry'a z pizza widzę frajera.
+fry zrobił sobie z komory gdzie leżał ten staruszek lodówkę.
minusy.
-rok 4000.
-głupota fry'a zęby skreślić kumpli a wybrać dziewczyna
idiota z niego.
Superaśny odcinek aczkolwiek troszkę brakowało do 10-tki. W pewnym momencie zrobiło się trochę nudnawo - mianowicie wtedy gdy Fry z Michelle przenieśli się w przyszłość - tam przez chwilę wiało nudą, choć ten pojedynek był nawet spoko
Ale ta cała Michelle to jakaś dziwna i niesympatyczna mi się wydała A na początku była nawet spoko.
Plusy:
+Fry bawi się statkiem, a Bender go niszczy
+Fry i Bender postanawiają pójść na całość i zabawić się prawdziwym statkiem!
+Chłopaki urwały cały dom i się z nim przeleciały! Najlepsze było zapętlenie na łuku w Saint Louis oraz wyprostowanie a następnie ponowne przekrzywienie i przewalenie Krzywej Wieży w Pizie!
+Bender steruje zadkiem
+Gdy Prof. zwalnia Leelę i mówi że to przez jej gapiostwo Fry i Bender tak zaszaleli to oni do niej: "Właśnie Leela! Zawiodłaś nas!"
+Prof. prosi Hermesa by ich zwolnił
+Zoidberg po zwolnieniu Fry'a, Bendera i Leeli: "Dobre posunięcie! No to teraz chyba Zoidberg jest najpopularniejszy!", Wszyscy: "Wszyscy chodźmy porozmawiajmy z Zoidbergiem!"
+Leela wszczepiająca przez pomyłkę nie te chipy kariery co trzeba
+Bender z chipem premiera Norwegii
+Bender straszący ludzi w laboratorium kriogenicznym
+Bender albo Fry: "Gościu ma atak serca. Przenieśmy go do przyszłości gdzie wynajdą na nie lekarstwo", profesorek z laboratorium: "Już je wynaleziono!"
+Odmrażanie i zamrażanie staruszka co chwilę
+Leela: "Zamówienie dla I.C. Weinera" - zupełnie jak w pierwszym odcinku
+Gadające pudełko od pizzy
+Michelle: "Twoje zniknięcie Fry, dla jednej osoby nie było wcale obojętne", chcą się pocałować, a tu Fry nagle: "A dla kogo?"
+Ludzie z tatuażami na brzuchach jako eksponaty w muzeum
+Gigantyczny karaluch oraz modliszka trzepiąca batem woźnicę
+Leela do Prof. Farnswortha: "Zapomij o Fry'u póki go tu nie ma i zatrudnij nas!"
+Gdy Michelle krzyczy na widok przyjaciół Bendera występuje u niej brak reakcji na Prof. Farnswortha. Wtedy Fry ją ponagla
+Zoidberg krzyczy na widok Michelle
+Amy przyznaje się, że jest z Marsa(heh, w sumie to tylko Hermes jako jedyny z tej załogi był całkiem normalny a nie widziałem, żeby Michelle nawiązała z nim jakiś kontakt)
+Fry i Michelle przenoszą się do roku 4000(a właściwie to tylko o 2 dni :])
+Fry i Michelle w norze
+Fry: ta dziura byłaby głębsza gdybym nie stał na świstaku(ang. "Gofur" - O! No to już wiem skąd się wzięło imię dla Gofera w Kubusiu Puchatku! )
+Fry na widok dzieciaków ze spluwami: "O! Jakieś dzieciaki! Uratują nas!"
+Pojedynek "szefa" z Fry'em
+Fry wykiwał na koniec "szefa"! No no niezła niespodzianka, bo już się spodziewałem, że to ten dzieciak wykiwa Fry'a oszukując że zranił se kolano
+Fry do Michelle szepcząc i z daleka: "Rzucam Cię"
+Prof do Fry'a: "Zatrudniłbym Cię z powrotem, ale już nie pamiętam dlaczego Cię zwolniłem", Bender: "Zrujnował Ci pracę, dom i karierę", Prof: "Aha no racja, SPADAJ!", Fry zapada się pod zapadnię
Minusy:
-Troszkę wiało nudą przez jakiś czas jak Fry i Michelle przenieśli się w przyszłość
-Zachowanie Michelle - na początku wydawała się być fajna, ale potem zaczęła mnie strasznie wkurzać!
mnie ten odcinek nudził miejscami, fajny koncept, ale wątek z Michelle wszystko zepsuł. W przeciwieństwie do Shaggy'ego nie wydawała mi się ta Michelle ani chwilę fajna, raczej taka pusta laleczka (i do tego brzydka)
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 9:29 pm
Michelle jest lame. Pierwszy akt był bardzo beczny gdy Fry i Bender rozwalili statek i gdy potem pracowali w Applied Cryogenics. Końcówka tez była fajna, tylko szkoda że była po huj - w następnym odcinku Fry bez żadnych wyjaśnień jest spowrotem w załodze. 8/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum