Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 7:36 pm [03x04] Parasites Lost
Sezon: 03
Odcinek: 04
Nr produkcyjny: 3ACV02
Numeracja DVD: 03x02
Data emisji: 21.I.2001
Scenariusz: Eric Kaplan
Reżyseria: Peter Avanzino
Gościnnie wystąpili: (brak)
Fry po zjedzniu kanapki ze stacji benzynowej, staje się mądrzejszy i silniejszy.
Okazuje się, że w jego ciele zamieszkały robaki, które nie zamierzają opuszczać swojego nowego domu...
Futurama 03x04.jpg
Plik ściągnięto 1106 raz(y) 8.4 KB
micruz [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 10:47 pm
Wyśmienity jak dla mnie odcinek.
A sam początek jak Bender się "tankuje", paląc cygaro, po czym w pośpiechu częściowo się oddala , a Fry wcina kanapkę jest odjazdowy.
Poza tym te Bendera "Abanadon ship"
10/10
Chociaz ja właściwie prawie wszystkim odcinkom dał bym 10/10
Fajny odcinek. Wreszcie związek Fry'a i Leeli poszedł do przodu
rogercieslar [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 7:16 am
2/10.
plusy.
+fry zjada kanapkę.
+fry obcina sobie nerw równowagi.
minusy.
-fry i jego głupota sięgnęła granic.to już staje sie powoli nudne.na początku to było śmieszne ale teraz nie.
No ten trzeci sezon muszę przyznać że jest już teraz rewelacyjny!
Mam nadzieję, że reszta jego odcinków będzie równie dobra
Uwielbiam takie podróże wewnątrz ludzkiego ciała Zupełnie jak w filmie "Mikrokosmos", odcinku Simpsonów [16x01] Treehouse of Horror XV oraz w jednym odcinku "Jam łasicy".
No i podobał mi się też wątek miłosny Fry'a i Leeli. Oczywiście w poprzednich odcinkach też takowe bywały, ale ten był bardzo rozbudowany i zdecydowanie najlepszy ze wszystkich!
Szkoda tylko że tak kiepsko się skończył
Plusy:
+Znak "Route √66"
+Wybuch rozwalający Bendera podczas tankowania
+Fry o tym czarnym krakersie czy pomidorze czy co to tam było: "To jak impreza w ustach na której wszyscy tylko wymiotują!"
+Podrywanie Leeli przez prostaka
+Fry o Leeli do tego prostaka: "Ona ma więcej ciała niż krowa!"
+Rura wbita w ciało Fry'a
+Dziura w ciele Fry'a
+Leela czy kto to tam był: "Na pewno dobrze się czujesz?! A ta kanpaka z toalety?!", Fry: "Jadałem lepsze"
+Zbliżenie na zadek Fry'a
+Zajadanie się kukurydzą podczas oględzin jelit Fry'a na endoskopie. Bender fajnie krzyczy: "Dawaj! Dawaj!"
+Zmniejszeni bohaterowie
+Amy: "Leela, weź zrób coś z tymi porami!"
+Wstrzelenie załogi do ucha Fry'a
+Profesor nakazuje mówić w uchu szeptem, a sam krzyczy i Fry to słyszy!
+Fry grzebie sobie palcem w uchu
+Leela: "Dziękuję Fry, co ciekawe wyraziłeś swoje uczucia nie plując na mnie okruchami"
+Wstrząsy w sercu(przyśpieszone bicie serca)
+Zoidberg zbiera se cholesterol ze ścianek serca/żył i mówi: "To dobry cholesterol, ale rozsmarowuje się jak zły"
+Umięśniony Fry spuszcza łomot prostakowi
+Zoidberg dojeżdża plemnika i krzyczy: "W życiu nie zgadniecie gdzie byłem!"
+Leela ciosająca wszystkich
+Holograficzna wizja Fry'a i Leeli w tym dziwnym urządzeniu, którego nazwy niestety zapomniałem
+Fry wsadza samego siebie w tyłek
+Fry przecina neurony i odczuwa bóle w mózgu, przecina też ośrodek równowagi(fajnie to wyglądało, ale z drugiej strony ma to też swoje minusy, bo znowu stał się przez to głupkiem i stracił w oczach Leeli )
+Fry za bardzo się rozgaduje przy Leeli o Amy
Minusy:
-Zakończenie Ale mimo to odcinek na 10-tkę i nie zamierzam opuszczać oceny w dół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum