Nie sądziłem, że kiedyś do tego dojdzie, ale... ocena, którą wystawiam temu odcinkowi to 2!
Nudy jak cholera, prawie nic mnie nie rozśmieszyło, naprawdę z trudem dotrwałem do końca.
Wysłany: Sob Cze 17, 2006 9:05 pm
Dziewiątka. Bardzo mocna.
Bardzo dobry odcinek, choć nie na tyle żeby dostać 10/10. Fajna sensacyjna fabuła i wiele humoru. No i oczywiście Bart w roli detektywa.
Maro [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 5:31 pm
Oceniam odcinek na 8
-Watek kryminalny
-Pepito - największy w świecie kot
Axl [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 7:10 pm
ja daje tylko 6, nie byl to zl;y odcinek, ale osobiście nieprzepadam za tymi ze slideshow bobem, nie zebym go nie lubił ale w wiekszosci są mało śmieszne i troche nudne
Rebel [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 9:40 am
Nielubię Boba i odcinki z nim też są nudne. W tym podobał mi się tylko wątek kryminalny i wyjaśnienie, dlaczego wybuchło
10/10
a ja ten odcinek uwielbiam(byl moim ulubionym jak lecial na dwojce)
uwielbiam sideshow bob'a a ten odcinek jest chyba jego najlepszym...
-moleman dostaje prawko!chyba jeden jedyny raz
-selma:love me,love macgyver
-bart tlumaczacy homerowi ze musza jechac uratowac selme
-powod eksplozji w pokoju
-bart-detektyw
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 7:04 pm
A moim zdaniem jeden z najlepszych (a wkażdym razie najbardziej pamiętliwych) odcinków Simpsonów. Ciekawa "zagadka detektywistyczna" i sporo zabawnych momentów.
Ja lubię odcinki z Bobem - może dlatego że są takie rzadkie?
Ogólnie już samo pojawienie się Boba na ekranie w tym odcinku jako narzeczonego Selmy powaliło mnie na ziemię!
Wątek kryminalny też był spoko Nieźle Bartuś wrobił Bobka :]
Jestem pełen podziwu dla jego oddania dla swojej ciotki, za którą raczej nie przepada :]
W sumie to mnie bardzo mile zaskoczyło, że w rolę detektywa później wcielił się Bart i to on wszystko nam wyjaśniał i wogóle, że to on wyszedł z tą całą inicjatywą i że wogóle błyskał inteligencją i mądrością. Bo to wszystko to zazwyczaj działka Lisy.
A i przypomniałem sobie że oglądałem ten odcinek jak był nadawany jeszcze na TVP1 (scena w której Selma ogląda McGyvera i próbuje zapalić papierosa)
Heh... i wogóle niezły ten cały wątek z oglądaniem McGyvera - szkoda tylko że nie pokazali jak on wygląda w Simpsonowym stylu
+Couch Gag z włamywaczami
+Dinozaur na ekranie tv z głosem Barta
+Bart wyobrażający sobie Homera jako narzeczonego Selmy
+Tekst do Boba (zapomniałem przez kogo wypowiedziany) o jego nagrodzie Emmy: "Nie upuść jej pod prysznicem"
+Selma w liście "Zapomniałam która z nas to ja" prezentując zdjęcie
+Policzek Selmy przytknięty do szyby by Bob ją pocałował - ten policzek to wyglądał zupełnie tak jak w kreskówce 'Ed, Edd i Eddy' gdy jedzą łamiszczęki
+Porównanie Selmy do niebiańskiej popielniczki
+Karaoke z piosenką Franka Sinatry
+/-Scena w której Bob i Selma biegają po kwiatach (trochę mi się rzygać chciało jak widziałem te ich wygibasy)
+Homer: "Mmmmm.... zakąska..."
+Selma w dorożce: "COŚ TAKIEGO! Za 10 minut McGyver!"
+Barney dorożkarzem
+Bob w oczach Barta w kościele podczas ślubu zamienia się w kostuchę
+żrący na weselu wszystko co popadnie Homer
+Barney i Moe chlejący na weselu
(tak wogóle to jakieś mało huczne to wesele... )
+Bob leje Boy'a hotelowego
+Bob po kochaniu się z Selmą od razu lecący do łazienki 'O czym to świadczy?' :] (pytanie retoryczne )
+Eksplozja w pokoju Selmy
+Scena z paleniem w zwolnionym tempie
Ale mam jednak jedną uwagę: Albo odcinek dziwnie skomponowany albo ja nieuważnie oglądałem, bo w pewnych momentach już nie wiedziałem co jest teraźniejszością a co opowiadaniem...
Ostatnio zmieniony przez Shaggy Wto Lip 28, 2009 8:09 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum