Wysłany: Wto Cze 23, 2009 1:24 am [07x14] We Love You, Conrad
Sezon: 07
Odcinek: 14
Nr produkcyjny: 6ACX19
Data emisji: 03.V.2009
Scenariusz: Cherry Chevapravatdumrong
Reżyseria: John Holmquist
Gościnnie wystąpili: Lauren Conrad, Drew Barrymore, Audrina Patridge, Jay Leno, Craig Ferguson, Jimmy Fallon
Brian jest zrozpaczony ślubem swojej byłej dziewczyny Jill. Przesadza z alkoholem i budzi się u boku Lauren Conrad, gwiazdy programu "Wzgórz Hollywood"...
Ale generalnie odcinek był jednak niewiele powyżej przeciętnej. Ta cała Lauren był nawet całkiem ładna(było na co popatrzeć ), ale niczym szczególnym poza tym się nie wyróżniła, no może tylko tym, że była przeciwieństwem intelektualnym Jillian.
Co do samej Jillian to i tutaj mnie rozwalała, szczególnie jak powiedziała, że jej narzeczony umie mówić po pomarańczowemu(a chodziło jej o język mandaryński ), oraz gdy Peter próbował jej wytłumaczyć, że to co trzyma w ręku to nie iPod tylko jakieś pudełko po cukierkach to ta powiedziała: "Mój iPod jest z czekolady?" czy jakoś tak. :]
Szkoda tylko, że Brianowi nie wyszło i nie odzyskał ukochanej. A już liczyłem na to, że Jillian będzie na tyle głupiutka i anuż zdecyduje się wrócić do Briana. Zaraz po ślubie był tylko króciutki fragment z wesela na którym nic właściwie się nie wydarzyło poza tym, że Peter był dj'em/wodzirejem. Odcinek ot tak po prostu się zakończył nagle i tyle. Brian nie zdążył nawet podjąć drugiej próby, a Jillian nie zdążyła się anuż rozmyśleć(mimo, że już była po ślubie) na co jeszcze po cichutku liczyłem.
Mile mnie zaskoczyły tutaj słowa Stewiego(aż trudno uwierzyć, że zostały one wypowiedziane przez niego; w końcu on jest nieco cyniczny jakby nie było) aby Brian cieszył się przynajmniej z tego, że Jillian jest szczęśliwa. To bardzo mądre słowa, ale niestety bardzo trudne do zastosowania w normalnym życiu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum