The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 07x14, conrad, love, we, you

[07x14] We Love You, Conrad

Jak oceniasz ten odcinek?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
100%
 100%  [ 1 ]
8
0%
 0%  [ 0 ]
9
0%
 0%  [ 0 ]
10
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 1

Autor Wiadomość
_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Wto Cze 23, 2009 1:24 am   [07x14] We Love You, Conrad

Sezon: 07
Odcinek: 14
Nr produkcyjny: 6ACX19
Data emisji: 03.V.2009
Scenariusz: Cherry Chevapravatdumrong
Reżyseria: John Holmquist
Gościnnie wystąpili: Lauren Conrad, Drew Barrymore, Audrina Patridge, Jay Leno, Craig Ferguson, Jimmy Fallon

Brian jest zrozpaczony ślubem swojej byłej dziewczyny Jill. Przesadza z alkoholem i budzi się u boku Lauren Conrad, gwiazdy programu "Wzgórz Hollywood"...

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 4:34 pm   

7/10

No proszę! :) Jillian wychodzi za mąż... a to dobre! :lol2:

Ale generalnie odcinek był jednak niewiele powyżej przeciętnej. Ta cała Lauren był nawet całkiem ładna(było na co popatrzeć :) ), ale niczym szczególnym poza tym się nie wyróżniła, no może tylko tym, że była przeciwieństwem intelektualnym Jillian. :P

Co do samej Jillian to i tutaj mnie rozwalała, szczególnie jak powiedziała, że jej narzeczony umie mówić po pomarańczowemu(a chodziło jej o język mandaryński ;) ), oraz gdy Peter próbował jej wytłumaczyć, że to co trzyma w ręku to nie iPod tylko jakieś pudełko po cukierkach to ta powiedziała: "Mój iPod jest z czekolady?" czy jakoś tak. :]

Szkoda tylko, że Brianowi nie wyszło i nie odzyskał ukochanej. :( A już liczyłem na to, że Jillian będzie na tyle głupiutka i anuż zdecyduje się wrócić do Briana. ;) Zaraz po ślubie był tylko króciutki fragment z wesela na którym nic właściwie się nie wydarzyło poza tym, że Peter był dj'em/wodzirejem. Odcinek ot tak po prostu się zakończył nagle i tyle. Brian nie zdążył nawet podjąć drugiej próby, a Jillian nie zdążyła się anuż rozmyśleć(mimo, że już była po ślubie) na co jeszcze po cichutku liczyłem.
Mile mnie zaskoczyły tutaj słowa Stewiego(aż trudno uwierzyć, że zostały one wypowiedziane przez niego; w końcu on jest nieco cyniczny jakby nie było) aby Brian cieszył się przynajmniej z tego, że Jillian jest szczęśliwa. To bardzo mądre słowa, ale niestety bardzo trudne do zastosowania w normalnym życiu. :(

Odpowiedz do tematu