Ten odcinek też mie jakoś specjalnie nie zachwycił. Znowu pojawiła się stara gadka: "Nie róbcie dziwnych min, bo wam tak zostanie". Jedyne, za co mógłbym przyznać plusik i to malutki, to mina małpy zrobiona przez Lisę xD. Mimo to, i tak wystawiam 1/5.
Widzę, że odcinek bardzo podobny do "Burp Contest"(niektóre ujęcia to się wręcz nawet powtarzają), chociaż minimalnie jednak od niego odstaje. Jednak po zaokrągleniu oceny wychodzi 4, czyli tyle samo co dla konkursu bekania wystawiłem. Dokładne zaś różnice w ocenach tych odcinków to by osiągnęły wartości gdzieś tak rzędu 0,2-0,3 powiedzmy.
Ze wszystkich min to najbardziej mi się spodobała ta mina Barta w 0:41. Zaś z min Lisy najlepsza to była chyba ta małpa. Co do miny Marge to mnie nie zachwyciła, ale rozwalił mnie fakt iż dzieciaki się jej wystraszyły. :]
Co do czepialstwa Marge to się wypowiadać nie będę bo mam na ten temat to samo zdanie co w odcinku z bekaniem. Powiem tylko tyle, że tutaj może było to już nieco bardziej znośne, ale niewiele.
No i jeszcze końcowa scena, gdy dzieciaki krzyczą przed lustrem - bezcenna Tym bardziej, że żadne zmiany na ich twarzach pod wpływem robienia min nie zaszły.
A i jeszcze spodobał mi się ten śmiech Maggie, tuż po pierwszej minie Lisy - taki słodziutki.
Ostatnio zmieniony przez Shaggy Wto Lip 28, 2009 2:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Umiem powiedzieć tylko jedno o tym odcinku - GłUPIE MINY RZ¡DZ¡! Każda mina mnie rozwaliła (chodzi o minę taką na twarzy, nie wybuchową). Straszna mina Marge była chyba najlepsza. Nawet zrzędzenie kury domowej nie było wkurzające. Piątka jak nic!
+Miny po prostu rozwalają. Najlepsze - Maggie, "Tata ", Lisa rozciąga powieki, Bart rozciąga nos.
+Dzieciaki krzyczą na widok miny Marge
+Maggie "mówi" (hehihe, hahiha)
Nie rozumiem tylko zakończenia (AAA! We're doomed!).
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 1:19 pm
Bardzo dobra, ulepszona wersja konkursu bekania. Dam 5/5 za:
+wszystkie twarze, choć moim zdaniem najlpesza była ta twarz Homera w wykonaniu Barta
+dzieciaki bojące się twarzy Marge
+zakończenie
-zrzędzenie Marge trochę irytowało, ale nawet nie na tyle, by obniżyć ocenę.
Pięć. W porównaniu z bekaniem to wyższa klasa. Klasyka, można powiedzieć. Kto bowiem nie zna tekstu "nie róbcie strasznych min, bo wam tak zostanie"? Ponadczasowe.
+ Mama by nie kłamała...Super!
+ Straszna mina Marge
+"Dad"
+ krzyk na końcu
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum