A mnie się nawet podobał więc daję 7 (nie ma to jak dać za średni odcinek i zmarnowany potencjał 8 ). A tu kilka śmieszniejszych IMO scenek:
* Skinner: Powiem wam coś co nie jest takie śmieszne (i dalej)
* Burns: Będę szczęśliwszy mając dolara
* Nauczyciel muzyki: Nikt nie lubi Millhousa!!
* Millhouse i karteczka: Zgadnij kto cię lubi (i ta mina pewniaka)
* Całowałeś się z dziewczyną, to takie gejowskie
* Wiggum: Do zobaczenia w sądzie. A i weź ze sobą dowód rzeczowy bo inaczej nie będzie rozprawy i cię wypuszczą
* Końcowa scena z dialerem
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 6:57 pm
Nawet niezły odcinek, 7
- to co wyżej + pierwsza scena ze Skinnerem i nadinspektorem
Blair [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 10:52 pm
8/10
+"thank you, come again" kiedy Homer wychodzi ze sklepu
+Lisa: "jest jak zagadka zapakowana w zgadke zapakowaną w kamizelke"
+piosenka Nelsona
+wszystko co wymienil Vinci
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 12:22 am
bardzo fajny odcinek - sz zegolnie podobala mi sie scena gdy fanders odbieral w nocy telefon, maude na niego krzyczala, a nastepnie homer kazal im sie zamknac
8
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 9:15 pm
Siódemka.
Dobry odcinek, który nieźle się ogląda. Lekki, łatwy i przyjemny. Trochę nie pasowała mi tu postać Lisy, tj. była na tyle zwyczajna dziewczynką, że aż to do jej dotychczasowego wizerunku nie pasowało. . Ogólnie fajny odcinek, ale nic szczególnego.
+Nadinspektor Chalmers
+Skinner kradnie znaczek Hondy
+przeprosiny Nelsona
+pobity Milhouse
+Nelson u Lisy w pokoju
+piosenka Nelsona
Super odcinek. Porusza takie bardzo życiowe sprawy jak pierwsza miłość, pierwszy pocałunek Gdy w odcinkach wystepują dzieci ze szkoły to zawsze jest ciekawie.A cukierki Jolly Rancher to jedne z moich ulubionych. Mam znajomą w stanach i zawsze jak przyjeżdża na wakacje to mi je przywozi:)
6/10. Nic szczególnego. Motyw z Homerem i dialerem genialny natomiast Lisa i Nelson porażka. Nie lubię Lisy a Nelson nawet jest niezły ale jak jest sobą a nie taki jakim chciała go mieć Lisa czyli bluza w kratę i maniery. Najlepszy moment jak przez Homera Flanders nie może spać a Homer się wydziera : Zamknijcie się, ludzie chcą spać. Jeszcze teraz pisząc to się śmieję
Pamiętam że ten odcinek oglądałem 5 lat temu na jakimś nieznanym kanale anglojęzycznym o nazwie 'Tango TV'. Jedyne co z tego odcinka pamiętam to scena na wzgórzu z widokiem na miasto w dole jak Lisa i Nelson się pocałowali i przy okazji coś tam mamrotali do siebie w myślach... oraz jak Bart przestraszył się Nelsona w swoim domu.
Więcej nie pamiętam więc nic więcej nie napiszę i dam oceny odcinkowi (musiałbym jeszcze raz obejrzeć), ale sam motyw odcinka jest bardzo ciekawy Ach... szkoda że nie pamiętam co z tego wyniknęło (tylko proszę nie mówcie mi bo ja sam chciałbym to zobaczyć! )
Ale ten odcinek naprawdę jest dobry
Motyw z dialerem:
Chief Wigum po tym jak strzelił do dialera:
[Szefie, nie musiał pan tego robić.]
Chłopaki, to wyciągnęło mnie z wanny 7 razy. SIEDEM RAZY!!!
Albo jak Nelson rzucił butem w okno Homera i zawołał Lisę a Homer:
"Okno Lisy jest następne"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum