The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 08x08, dog, gone

[08x08] Dog Gone

Jak oceniasz ten odcinek?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
25%
 25%  [ 1 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
8
75%
 75%  [ 3 ]
9
0%
 0%  [ 0 ]
10
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 4

Autor Wiadomość
_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Czw Lip 02, 2009 3:49 pm   [08x08] Dog Gone

Sezon: 08
Odcinek: 08
Nr produkcyjny: 7ACX07
Data emisji: 29.XI.2009
Scenariusz: Steve Callaghan
Reżyseria: Julius Wu
Gościnnie wystąpili: Chris Matthews, Fred Tatasciore, Nathan Gunn

Gdy Brian przypadkowo przejeżdża psa, zauważa, że na nikim nie robi to większego wrażenia. Postanawia przekonać wszystkich, że życie psa jest też ważne. Tymczasem Lois zatrudnia pokojówkę, która nie słucha Petera...

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 11:08 pm   

6/10

Taki sobie odcinek, aczkolwiek porusza ciekawą kwestię równouprawnienia zwierząt.
Mimo to wątek ten tak jakoś średnio mnie wciągnął - zbyt makabryczna była scena, w której ten pies którego uwolnił Brian(nie wiem tylko jakiej był rasy) rzucił się na tego Chiuhuauę i go przegryzł w pół, a potem rzucił się na gliniarza, który chciał go zastrzelić i zaczął mu wgryzać się w szyję(Matko, już się bałem, że i jemu odgryzie głowę tak jak i tamtemu Chihuale). Ulżyło mi trochę, gdy już ten pies został zastrzelony przez innego gliniarza, ale i tak scena zbyt makabryczna jak dla mnie. :?
Za to rozśmieszyło mnie w tym wątku to jak wszyscy na tym zebraniu rzucili się na Briana, żeby go zjeść. Spodobał mi się jeszcze ten przekręt z upozorowaną śmiercią Briana, choć szkoda, że na rodzinnych szlochach wątek się skończył. No ale cóż, ważne, że Brian dostał to czego chciał. ;)

Co do zaś tej pokojówki to mnie wręcz wkurzała! To, że wyrzuciła Briana z domu traktując go jak zwykłego psa, to, że nie chciała opuścić domu i to, że się przespała z Chrisem w jego łóżku. Ech, biedny Chris...

Za to powaliła mnie w tym odcinku scena w której Joe lunatykował! :mrgreen:

Odpowiedz do tematu