The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 08x09, business, guy

[08x09] Business Guy

Jak oceniasz ten odcinek?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
33%
 33%  [ 1 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
8
33%
 33%  [ 1 ]
9
33%
 33%  [ 1 ]
10
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 3
Wszystkich Głosów: 3

Autor Wiadomość
_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Czw Lip 02, 2009 3:51 pm   [08x09] Business Guy

Sezon: 08
Odcinek: 09
Nr produkcyjny: 7ACX11
Data emisji: 13.XII.2009
Scenariusz: Andrew Goldberg, Alex Carter
Reżyseria: Pete Michels
Gościnnie wystąpili: Hugh Laurie, Bobby Lee, Nana Visitor, Johnny Galecki, Jim Parsons

Ojciec Lois zapada w śpiączkę, a obowiązki prezesa jego firmy przejmuje Peter...

Bibi  
Lisa

Wysłany: Czw Gru 03, 2009 6:05 pm   

Peter gives Lois' father, Carter Pewterschmidt, the bachelor party he never had, ultimately causing him to slip into a coma, that not even Dr. House, voiced by Hugh Laurie, is able to bring him out of. Lois is then given control and ownership of Pewterschmidt Industries, and Peter convinces her to let him run the company instead.

December 13, 2009

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 11:41 pm   

4/10

Oj raczej nudny był ten odcinek. :P Biznesowe wątki wogóle jakoś do mnie nie trafiają, aczkolwiek miejscami można się było pośmiać. :) Dobre było jak Joe nie mógł wejść do budynku z powodu braku rampy! :lol2: Dobre było w testamencie ojca Lois zdanie nawiązujące do "Powrotu do Przyszłości"(swoją drogą to strasznie dużo było w całym FG odniesień do tego filmu. :) ) - "Jeśli to teraz oglądasz to znaczy, że lokomotywa nie rozpędziła Deloreana do 80 mil na godzinę i wciąż jestem uziemiony w roku 1885".
Poza tym niezła była tu parodia Scooby'ego Doo. :) A także końcówka z Peterem zawieszonym w powietrzu. :] Niezły był również Quagmire zrywający sobie włosy z głowy.
Ale generalnie Peter jako prezes firmy swego teścia nie był jakiś powalający, a sposób w jaki traktował teścia był dla mnie trochę niepokojący. Po prostu czułem, że to się nie skończy dla niego dobrze.

W tym odcinku ponadto doszedłem do pewnego ciekawego wniosku - teść Petera do złudzenia przypomina Burnsa z Simpsonów - nie tylko pod względem swojego majątku, ale też sposobu w jaki traktuje Petera. :P

P.S. No w końcu - wreszcie udało mi się obejrzeć WSZYSTKIE odcinki Family Guy'a! :jupi: Trzy miesiące nadrabiania zaległości(z mniejszymi lub większymi przerwami) sprzed blisko 10 lat i już wreszcie jestem na bieżąco! :jupi: No... w sumie to jeszcze pełnometrażówka mi pozostała do obejrzenia, którą wcześniej ze względu na jej czas trwania pominąłem, no ale jeśli chodzi o odcinki no to to już były absolutnie wszystkie. :)

P.S.2 Czemu jeszcze nie ma ankiety?

Bibi  
Lisa

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 5:21 pm   

Nie wiem czy wiesz, ale w 2009 roku wyszła nowa pełnometrażówka , która dotyczy sagi Star Wars - Family Guy Dark Side.

Odpowiedz do tematu