Wysłany: Pią Maj 07, 2010 1:05 pm
Odcinek trzeba podzielić na "prawdziwy" i "piosenki" moim zdaniem ten drugi był niepotrzebny, zaś pierwszy naprawdę dobry. Nie lubię jednak wstępów "teraz pokażemy wam jak, teraz w tym odcinku ..." bo to oznacza, że wszystko jest "aktorskie", lepiej się ogląda kiedy niby wszystko jest na poważnie.
Odcinek był bardzo dobry, teraz wiemy, że Stewie bardzo lubi Briana i odwrotnie.
Motyw z jedzeniem kupy, nie wiem dlaczego, ale mnie bardzo rozbawił
9/10 - oprócz humory i wyjaśnień relacji między bohaterami, jeszcze jest lekcja.
Oceniając sam część w banku to trzeba powiedzieć, że to bardzo dobry odcinek. Seth chciał sprawdzić czy tylko te dwie postacie dadzą radę i jak najbardziej dały. Było śmiesznie (oczywiście czyszczenie pieluchy najlepsze ), i oczywiście pokazano, że ich przyjaźń przetrwa wszystko Minusów nie było, choć brakowało troszkę innych postaci.
Co do piosenek to nie było moich ulubionych, więc jestem zawiedziony
Odcinek oceniam 8/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum