Wiek: 18 Dołączył: 28 Gru 2007 Posty: 161 Skąd: a sk?d mam wiedzie
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 9:53 am
10\10
+wycieczka po komisariacie
+Wiggum
+kawał Barta
+brat Wigguma prowadzi sławną spelunę
+Edna i Skinner świętują odesłanie Barta do szkoły wojskowej
+Homer rzucający kamieniami w uczniów tejże szkoły
+udaremniona ucieczka Barta za szkoły
+Bart i Liza na śmigłach samolotu
+Bart rozwala miejsce parkingowe Skinnera
+Liza strzela z karabinu
+Bart pomaga lizie
Dobry odcinek. Lisa co prawda dała się wykolegować przez swoją naiwność, ale... dała radę denerwowały mnie te żołnierzyki, w ogóle mam jakąś wrodzoną niechęć do militaryzmu w sumie sezon nierówny, ale ciągle na +
Całkiem dobry odcinek fajnie popatrzeć jak Bart pomaga Lisie najbardziej mi się podobało Wiggum spóźniony na wycieczkę, skrytka klucza Wigguma, filmy w klasie Lisy, kawał z megafonami, Bart wysłany do szkoły wojskowej, Bart niszczy miejsce parkingowe Skinera, Lisa nie umie obsługiwać się karabinem, Bart pomaga Lisie i Lisa dostaje medal
ogólnie daje 8/10
najlepsze momenty to te w których lisa zleciała prosto na barta gdy zawisła nad ulem z pszczołami oraz ten w którym lisie zesztywniały ręce. no i interferencja fal akustycznych przy wygłupie barta w fazie inicjalnej tego odcinka - drugą połowę tego komentarza napisałby w taki sposób Kowalski z pingwinów z madagsakaru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum