Wysłany: Pią Gru 16, 2005 7:23 pm [09x01] The City of New York vs. Homer Simpson
Sezon: 09
Odcinek: 01
Nr produkcyjny: 4F22
Data emisji: 21.IX.1997
Scenariusz: Ian Maxtone-Graham
Reżyseria: Jim Reardon
Gościnnie wystąpili: (brak)
Barney wyznaczony jako kierowca, ma za zadanie bezpiecznie odwieźć pijanych kolegów do swoich domów. Niestety z powodu braku alkoholu w jego żyłach, parkuje samochód Homera... w Nowym Yorku! Homer i rodzina zostają zmuszeni pojechać do NY by odzyskać samochód, ale Homer'owi ten pomysł wcale się nie podoba...
S09E01 - The City of New York vs. Homer Simpson.jpg
Plik ściągnięto 2201 raz(y) 5.69 KB
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 2:00 pm
Moim skromnym zdaniem odcinek doskonały wiele śmiesznych scen jak chocby Homer po wypiciu krabiego soku który biega z jednej wieży World Trade Center [*] do drugiej w poszukiwaniu łazienki Scena końcowego pościgu =] Moim zdaniem pierwszy odcinek tego sezonu i jest to najlepszy odcinek w tym sezonie 10/10
Dla mnie genialny odcinek. Dawno się tak nie uśmiałem.
Zdecydowane 10/10 bez jakichkolwiek wątpliwości i zastanowienia.
qbus [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 12:39 pm
Warto ten odcinek zobaczyć dla sceny w której Homer odjeżdża spod WTC samochodem z blokadą na kołach... ten śmiech... hehe... rewelacja.
Nebril [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 01, 2006 10:28 pm
Moim zdaniem jeden z najlepszych odcinków.
Motyw duffmana , klauh kalesh , sięganie do pizzeri , odjazd z terenu WTC , no i oczywiście najlepsze zakończenie... (zobaczymy kochanie , zobaczymy...)
sachen [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 9:53 pm
Przy ponownym obejrzeniu tegoż epizodu nie uśmiałem się zbytnio, bo oglądałem ten odcinek wcześniej (jeżeli się nie myle to na FOX kids). Jednak przyznam że te sceny wywołały uśmiech na mojej twarzy. 10/10 bez wachania, ach stare dobre odcinki
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:10 pm
Ósemka.
Dobry odcinek na rozpoczęcie sezonu. Jest to odcinek o czysto rozrywkowym charakterze. Wartka akcja, sporo niezłych gagów. Bardzo przyjemnie się ogląda. Dobrya prognoza na kolejny sezon.
Kurcik [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 5:34 pm
Siedem
No odcinek całkiem niezły, parę gagów naprawdę śmiesznych, ale niektóre momenty nie całkiem. Motyw z kradnięciem własnego samochodu był świetny, ale to że przegapił tego policjanta było trochę za przewidywalne
qwazimoto [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 9:58 am
10 zdecydowanie. Do śmiesznych motywów dodałbym oznajmienie Moe, że policja go poinformowała, że 90% wypadków jest powodowanych przez jego sześciu klientów i radość owych klientów z tego powodu, macarena w samochodzie, Homer odbierający dzieci hulajnogą i młodego Homera w NY.
Bardzo dobry odcinek 9/10 bardzo mi się podobało przedstawienie Nowego Jorku:) w przeszłości i później. Dobre sceny:
-niepijący Barney
-Homer rozwieszający plakaty z samochodem i Barneyem
-World Trade Center (pranie między budynkami)
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 1:02 pm
5/10
Przeciętny odcinek, najlepsze sceny: Barney i impreza rozkręcona przez Duffmana, oraz kłótnia między kolesiami wychylającymi się z okien wtc. Poza tym nic ciekawego, scena ucieczki Homera z blokadą na kołach męcząca i mało zabawna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum