Wysłany: Sob Lut 18, 2006 11:54 pm [13x03] Homer the Moe
Sezon: 13
Odcinek: 03
Nr produkcyjny: CABF20
Data emisji: 18.XI.2001
Scenariusz: Dana Gould
Reżyseria: Jen Kamerman
Gościnnie wystąpili: R.E.M. (jako oni sami)
Moe wraca do szkoły barmanów i Homer prowadzi bar zamiast niego. Moe wraca i zmienia swój bar na bardziej nowoczesny. Homer zakłada własny bar w swoim garażu.
13x03.jpg
Plik ściągnięto 2213 raz(y) 8.54 KB
sachen [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 9:45 pm
odcinek niemal doskonały wiele wyśmienitych gagów, spoko fabuła i ciekawa "scena z kanapą" 9/10
Pavcio [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 7:24 pm
Odcinek ten bardzo mi się podobał - znakomite gagi, gdy Homer jest za barem. Ciekawy wątek mijesca gdzie uczył się Moe. Dam 8/10
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 10:39 pm
Dziesiątka.
Po prostu odcinek jest bardzo zabawny. wątek powrotu do korzeni Moe, nowy wystrój baru to nic w porównaniu z Homerem za kontuarem garażowego baru i koncert R.E.M. - obłęd. Ten odcinek jest zniewalająco zabawny.
10/10 super polecam;) dobre sceny
-motyw z butelką w barze Homera "...REM tego tak nie załatwia..."
-nauczyciel "Moe ja umieram..."
-Homer "...cytryna..."
-Marge "myślałam że to będzie twój bar..."
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 10:52 pm
Wspaniały, doskonały odcinek, dużo Moe, co uznaję za wielki plus, oraz był super śmieszny. Jeden z lepszych odcinków jakie oglądałem.
+uśmiech Moe
+hehe, po przetarciu ścierką czarno-biały telewizor u Moe okazał się kolorowy
+teksty Homera do rodzinki, jak Moe wrócił z szkoły barmanów : Maggie - nie możesz tu spać, Lisie wkłada do ust papierosa i zapala, Bartowi chce pomieszać napój
+martwy królik
+Jestem przekonany, że miałem czapkę... Frajerzy!
+Homer: Zawsze wszystko doprowadzam do końca.
Niedokończony robot: Ojcze, daj mi nogi... - to mnie rozwaliło
+Bar w garażu u Homera, oczywiście Marge i dzieciaki usługujące
+polowanie
10/10
Plusy:
+Shaggy(czyli ja) - Pies Barney'a - Matt, wielkie dzięki za nawiązanie do mojej skromniej osoby!
+Uśmiech Moe
+Moe: "Nie chcę tu urządzać konkursu sikania... a może chcę?"
+Odlewający się Homer - triumfuje... a tymczasem Carl: "Nie podniecaj się tak, wiatr Ci pomógł!"
+Zegar z samymi piątkami
+Wolny taniec w barze Moe pod rządami Homera - Lenny i Carl oraz Homer i Barney
+Homer krwawi
+żart Barta: Homer: "O super! Pierwszy raz słyszę Twój żart Bart!" (O'll-Eat-A-Booger)
+Homer leje Moe podczas remontu
+Lisa z petą
+Homer do Maggie: "Koleś tu nie wolno spać!"
+Wystrój nowego baru Moe - prawdę mówiąc to robi średnie wrażanie - wolę starą dobrą knajpę Moe
+Stoliki na suficie
+Ciemne światło - fajny efekt
+Bar tlenowy
+Jedna z rosjanek: "Po czarnobylu mój penis spada"
+Homer sam się wyrzuca
+Knajpa u Homera - Bart i Lisa pracujący na zapleczu
+Homer, Lisa i Moe na polowaniu
+Lisa: "Nie lubisz mnie? Ale ja Ciebie lubię Moe", Moe: "O to fajnie, to w takim razie ja też Cię lubię :]"
+Orzeł dziobiący Moe: "A! Nie po twarzy!", Orzeł dziobie po kroczu: "Nie nie jednak po twarzy!", Orzeł znów dziobie twarz: "O tak lepiej"
+Występ R.E.M
+Homer w sidłach (własnych )
+Jeden gościu z REMu: "Mmm... ziarenka..."
Minusy:
-Niedokończony wątek z Bartem! Ba... nawet nie wiadomo o co mu chodziło z tym kopaniem dziury!...
+Homer otwiera piwo pępkiem
+taniec na ladzie
+Bart dzwoni do Homera
+Homer ucieka z baru z kapeluszem
+robot Homera
+Homer poluje na indyka
+głowa Homera we wnykach
Całkiem fajny, choć nierówny odcinek. Bardzo zakręcony wątek z dziurą i Bartem. Fajni R.E.M. (to nie sposób R.E.M. Mike), śmierć profesora to jako żywo ściągnięty motyw z "Ludwika Bawarskiego"... AAAA - i niepijący Barney - trzyma się jednak.
Super odcinek cóż Homer całkiem ciekawie prowadził bar najbardziej mi się podobało Bart kopie dziurę, Chińczycy podglądają Barta, brudny telewizor Moe, dyscyplina która wyłoni nowego barmana, krew lejąca się z ręki Homera, stara szkoła Moe, Lisa z papierosem, bar tlenowy, modelka z penisem, robot Homera, bar Homera, rozmowa Moe z Lisą, orzeł dziobie Moe, zgoda między Moe i Homerem i napiwek dla Moe
ogólnie daje 10/10
REM i przerobiony bar Moe to na plus, ale odcinek poza tymi rzeczami chyba nie jest godny zapamiętania. no jest jeszcze niepijący Barney, ale ja i tak wiem, że on kiedyś nie wytrzyma presji i że to z góry miało być tylko tymczasowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum