Wysłany: Pią Maj 20, 2011 11:52 am 14 sezon Simsponów nadchodzi!
Kolejny sezon na DVD i Blu-ray się zbliża!
Dokładna data premiery wciąż nie jest znana. Po dacie premiery w UK (19.IX.2011), można wywnioskować, że amerykanie 14 sezon Simpsonów zobaczą zapewne w sierpniu tego roku.
Kogo tym razem twórcy wybrali na "gwiazdę okładki"? O dziwo kosmita Kang został twarzą tego sezonu!
Hehehe okładka z Kangiem (bądź jego siostrą Kodos ) rewelacja
Dla mnie wersja wypukła (kolekcjonerska) absolutny MUST HAVE. Doskonały wybór, na następny sezon proponuję człowieka pszczołę i okładkę z czółkami
Dziwne wydaje mi się to, że twórcy nie obrobili jeszcze głównych postaci z serii, a od razu biorą się za te najbardziej fikcyjne No bo kto będzie następny, fuckin' Snowball II? xP Co oczywiście nie znaczy, że okładka mi się nie podoba, bo podoba mi się bardzo ^c^. Mam tylko nadzieję, że równie dobra, a nawet lepsza będzie okładka do następnego sezonu, z uwagi na to, że jest to sezon dla mnie najlepszy i który z pewnością będę chciał nabyć
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 4:50 pm
Kanga powinni wrzucić na okładkę do kolekcji "Treasure of Horror"
Mimo, że wersja limitowana ma uwypuklonego kosmitę na pudełku to jednak ta standardowa wygląda lepiej no i ten Kang wygląda zabawniej przez swój ubiór i rekwizyt (czy on pije Slurm? )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum