Już myślałem, że będzie to coś w stylu, "Nie wywołuj wilka z lasu", ale na szczęście się myliłem. No, tutaj już było komicznie, (nareszcie usłyszeliśmy jako taki wrzask Barta) powalająca końcówka, kiedy budzą Homera i Bart pyta się Marge: "Mamo, czy to na pewno w porządku? - Marge - Pomyślimy o tym rano." Odcinek ode mnie dostaje 5-/5, nie wydaje mi się, aby był to najlepszy TUS, no ale cóż. Poza tym, powinno być 4+, no ale podciągnąłem, niech im będzie .
Ostatnio zmieniony przez Shaggy Wto Lip 28, 2009 1:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jeden z lepszych odcinków w TUS. Na początku jak Homer obudził ich za pierwszym razem, to naprawdę myślałem, że jest III WŚ. No, ale to były tylko ćwiczenia. Wkurzało mnie trochę, że Homer budzi tak wszystkich, ale wiemy jaki jest. Najlepsza była końcówka jak Homer pobiegł do schronu, a reszta rodzinki go zamknęła.
Bart : "Mamo, myślisz, że słusznie robi?"
Marge : "Pomyślimy o tym rano."
Za ten tekst i "go, go, go" wypowiedziane tak fajnie, jest piątka.
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 1:23 pm
Po kilku słabszych epizodach - powrót do formy. Ten odcinek był już zabawny. Ponadto spory plus za postacie, które już coraz bardziej przypominają te z serialu. Z czystym sumieniem 5/5.
+wszystko
+stworzenie postaci dziadka: pojawił się tutaj tylko na zdjęciu, ale był
-nie znaleziono
4/5 szkoda że nie było tak zamykają homera syreny zaczynają wyć i wszyscy prócz homera płoną.I z początku myślałem że naprawdę jest wojna i mój ulubiony tekst
-.....to może być nasza ostatnia wojna atomowa....-homer
No, charaktery się kształtują. Testy Homera już zaczęły mnie nudzić, ale fajne były miny rodzinki po każdym zejściu do schronu. No i wreszcie, jak zamknęli Homera- i dobrze mu tak. Ja osobiście nienawidzę, jak ktoś mnie budzi w środku nocy bez ważnego powodu.
+ krzyk Barta
+ "Czy to w porządku, mamo? Przekonamy się rano"
Cztery z plusem, bo na piątkę za mało. Tak jak napisałam- test zaczął mnie nużyć.
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
Bardzo fajny odcinek (nie ma co poruwnywać do poprzednich dwóch) !
MOJA OCENA TO 5/5
-Homer jest naprawdę dobry!
-Zasłużenie temu odcinkowi daję to 5/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum