świetny odcinek i zasłużył na 10
Można było się domyślić końcówki, ale nie dbam o to.
A tak btw - Homer nie pierwszy raz błysnął talentem menadżera muzycznego - w odcinku "Colonel Homer" wypromował gwiazdę country z baru. Homer może ma swoje wady, ale nie róbmy z niego realnego beztalencia.
Kolejny genialny odcinek! Super się go oglądało! Świetna fabuła, wątki, humor...wszystko! Moim zdaniem najlepszy w tym sezonie! Zakończenie było świetne! 10/10.
Super odcinek cóż jak dla mnie odcinki typu Lisa Homer są świetne najbardziej mi się podobało napad na sklep, Simpsonowie po warzywach, Lisa w zdrapku i pocharatce, piosenka Lisy napisana przez Homera, Homer załatwia Lisie lepsze światło, piosenka o kocie Lisy, ucieczka rodzinki przed gniewem Homera, piosenka Lisy o Homerze i piosenka którą Homer napisał temu dzieciakowi
ogólnie daje 10/10
Odcinek bardzo fajny. Lisa zaśpiewała tutaj kilka bardzo fajnych piosenek. Wątek stosunków Lisa-Homer też został fajnie pokazany - mimo wszystko Homer kocha córkę i nawet, gdy zrobi głupią rzecz w napadzie szału, potrafi to odkręcić.
Jedyna rzecz, która mnie zdziwiła, to że Lisa nie wściekła się na Homera za sabotaż. Zwykle walczy z oszukiwaniem.
Za piosenki ten odcinek dostaje 10!
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum