A mi się wydaje, że tutaj Maggie odegrała rolę główną (znowu), a nie Bart. Odegrała tutaj rolę pierwszorzędnie, a szczególnie wybuchnąłem śmiechem (chyba najlepsza scena w całym TUS), kiedy pokazywała, kto ukradł ciasteczka xD. Po prostu nie wytrzymałem! Za tą scenę i za genialną rolę Maggie jestem skory dać 5/5.
Spodobała mi się w tym odcinku w zasadzie tylko ta minka Maggie na koniec, gdy pożera ciastko.
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 9:07 pm
Ale suche żarty ;D Drętwe i bez polotu te odcinki, no ale cóż, wszystko ma swoje podwaliny, na szczęście "produkt końcowy" jest milion razy lepszy niż te krótkie historyjki :>
Odgłos ciągłego ssania smoczka przez Maggie jest naprawdę denerwujący ;D No i ten głos Homera, geez ;p
No niestety, bo III Wojnie Światowej, mamy trójkę . Odcinek jest nudny, bo prawie wszystko dzieje się w kuchni. I ciągle dzieje się to samo. Na plus zaliczam głos Barta kiedy mówił "The Perfect Crime..." (podobał mi się po prostu) i za powalającą minę Maggie na końcu. I tyle.
Sama nie wiem 4 albo 5
+ Maggie łyka ciastko
+ You or me!
+ "Do I smell cookies?"
+ Maggie pokazuje, kto zjadł ciasteczka
+ "There is no perfect crime"- taka puenta
Czemu się waham? Bo moim zdaniem za dużo Marge. W TUS strasznie ona przynudza. Przymykając na nią oko wychodzi -5.
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
Fajny odcinek! szczegulnie początek
+Oparzenie Barta przez ciastko!
+Maggie okazuje się mądżejsza od Barta
+Końcówka (objedzony Bart) !
Zasłużenie daję 4/5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum