Wysłany: Sro Mar 08, 2006 12:28 am [17x15] Homer Simpson, This Is Your Wife
Sezon: 17
Odcinek: 15
Nr produkcyjny: HABF08
Data Emisji: 26.III.2006
Scenariusz: Ricky Gervais
Reżyseria: Matthew Nastuk
Gościnnie wystąpili: Ricky Gervais (jako Charles Heathbar), Tress MacNeille (jako Verity Heathbar/ Brandine/ inni)
Homer bierze udział w konkursie, by wygrać telewizor plazmowy. Wygrywa jednak wycieczkę po studiu telewizji Fox, gdzie bierze udział w nowym reality show, w którym on i inny mężczyzna - Charlie - zamieniają się żonami. Co z tego wyniknie?
vlcsnap-6083052.jpg
Plik ściągnięto 2001 raz(y) 12.02 KB
Ostatnio zmieniony przez And-or Nie Lip 15, 2007 3:58 pm, w całości zmieniany 10 razy
Widzieliscie intro??
Fabularna wersja - czyzby sie przymierzali do reala??
Homer ładą jedzie ( co prawda po lewej stronie) ,jest moe, barney, blidings gum murfey, chef wiggum-scotlandyard No i te żółte tablice rejestracyjne....UK
lol ....ciekawe kto głosował na 10....jak dla mnie góra 4....odcinek słabiutki było kilka fajnych motywów...jak np. impreza u Lennego ale to chyba na tyle bo nic więcej mnie nie smieszyło....naprawdę słabo słabo ....mam nadzieję ze następny bedzie lepszy
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 10:57 pm
Nawet Castallaneta nie wyratował sytuacji (wciśnięty na siłę). Płytki, powtarzający schematy, typowo 17-owe zakończenie, które niezmiernie się kojarzy mi z kichowymi serialami. Po prostyu tutaj 17 osiągneła dno, chyba że będzie cos by przebić ten odcinek.
Pozatym można zauważyć że głosy Marge i Lisy są wyjątkowo irytujące. Nie wiem co sięstało że nastąpił taki spadek jakości, ale mam nadzieję że kolejne odcinki pozbawią mnie tego poczucia.
no ale trzeba to faktycznie przyznac ...to chyba NAJGORSZY DOCIENEK jaki widziałem ....szkoda bo liczyłem zę moze być niezły.....mam nadzieję zę gorszych już nie będzie bo to by była naprawdę porażka......zresztą to juz jest porażka tylko tak z której można się wyratować.....
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 12:10 am
Tak, mnie również nie przypadł do gustu. Parę razy się jednak zaśmiałem, chociaż w tej chwili przypomina mi się tylko zdjęcie Homera na okładce jego płyty "Homer goes wild" . Te kilka gagów ratuje odcinek. 3/10.
Raq napisał/a:
to chyba NAJGORSZY DOCIENEK jaki widziałem
Raq, chyba przypadkowo, ale całkiem dobrze to określiłeś. To nie jest odcinek tylko DOCIENEK (od "cienki") .
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 2:10 pm
Nuuuda porównywalna do odcinka w którym cały czas śpiewali.
Ostatnia scena całkiem fajna jak Homer śpiewał i okazuje się że śpiewa do LCD
Homer91 [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 10:16 pm
no niech juz bedzie 4+ ale intro tragiczne lisa bart marge to tragedia ...
i jeszcze to sztucznie wypowiedziane d'oh
Odcinek strasznie cienki ale motyw TV był niezły ... troche sie zanudziłem
Ps.o wiele lepszy jest najnowszy odcinek Family Guy , tak poza tematem
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 10:20 pm
Homer91 napisał/a:
i jeszcze to sztucznie wypowiedziane d'oh
Nie wiem, czy mi się zdawało, ale sądzę, że to d'oh było z oryginalnej ścieżki dźwiękowej, jak i cały podkład muzyczny. Więc raczej nie może być sztucznie wypowiedziane .
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 11:24 pm
Oczywiście że D'oh, jak i cała dźwiękowa ścieżka była z wersji animowanej
Co do odcinka...szczerze powiedziawszy nędza - 3/10 "to max co może z tego być" niestety.
Professor_Frink [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 11:26 am
A mnie tez sie odcinek nie podobal! Poczatek niby fajny, ale po imprezie u Lenny'ego juz slabo... Poprzedni odcinek duzo, duzo lepszy! Btw. mnie tez wydaje sie, ze Homer jedzie ładą! No ale skoro to bylo krecone w UK, to w sumie czemu nie. Tam zdaje sie tego typu auta cieszą się pewną popularnością???
emsie [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 1:08 pm
Porażka ... najsłabszy odcinek Simpsonów od lat a może i wogóle ... tylko kilka dobrych momentów ... ale to o wiele za mało ...pzdr:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum