Wiek: 26 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 40 Skąd: z nienacka
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 4:48 pm
wg mnie to najlepszy odcinek sezonu, nie ma sie co czepiać szczegółów
najbardziej mi się podobała scena, w której Homer przeprasza Marge, a drugą najlepszą sceną było przyjęcie przeprosin (gigantyczny Homer z patyczków - nic dodać, nic ująć)
A mnie jakoś nie ruszył ten odcinek, jednak Homer jest trochę przesadzony ze swoim infantylizmem. Na plus zaliczył bym tylko nawiązanie do "Pimp my ride", Nelsona oraz "Money for nothing". 5/10
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 11:34 pm
Super odcinek, oczywiście schemat Homer coś psuje, próbuje uzyskać wybaczenie Marge, ale mnie to nie przeszkadza. 10/10
+odpicowana lodowa bryka
+patyczkowe rzeźby
+zdjęcia smutnego Homera (w tym jedno śmiejące się, bo kot spadł ze schodów)
+wielki patyczkowy Homer
Plusy:
+Homer gra w pracy
+Kara Homera: łaskotanie
+Burns pyka w rytm muzyczki lodziarza
+Burns w wyobraźni Homera jako lody!
+Każdy za karę wykonuje 50 obrotów na krześle... ulala... można się od tego porzygać...
+Wydawanie reszty Homerowi
+Śmierć lodziarza - no... z reguły nie lubię za bardzo takich scen jak ktoś nagle umiera ale ta śmierć była w sumie dość oryginalna No i jeszcze jego pogrzeb...
+Projekt Homera
+Ubieranie Homera, a w tym: podwójny pasek, bo pojedynczy się nie mieścił oraz dziura w spodniach
+"Zapiszę Cię za tydzień, a co mi tam"
+Muzyczka z DireStraits przy podjeżdżaniu Homera
+Homer do dzieciaka nietolerującego laktozy: "A ja nie toleruję nietolerancji!"
+Homer: "Ktoś tam nosi bransoletkę! Kto jest Twoim chłopakiem?"
+Rzeźby Marge z patyczków
+Bart i Lisa podczas pozowania do rzeźby - trzymają się za ręce, ale gdy Marge ich nie widzi to się duszą, a jak Marge spogląda to znów się trzymają za ręce
+Snake w helikopterze obok Kenta Brockmana
+Zwrot "In-Kent-resujący ludzie"
+Ktoś o Moe: "A oto miejscowe zero podziwiające swoją podobiznę"
+Marge strzela z Teksańczykiem
+Homer wyrzuca siebie z wozu z lodami żeby pozbyć się obciążenia
+Homer jedzie skrótem by zdążyć na wernisarz i wpadają mu na szybę fajne przeszkody
+Homer rozwala kukły
+Smutne zdjęcia Homera - i jedno wesołe oraz wytłumaczenie: "Tu się śmieję bo kot spadł ze schodów"
+Dziadek mówi do obrazu z Bartem i Lisą
+"Marge, zmieniłaś imię na Kelly?"
+Gadka CBG
+Wielka kukła Homera w gaciach - o i tutaj pada mądre przesłanie Jednak mnie specjalnie nie ruszyło
+Homer o swojej rzeźbie: "Wyrzeźbiłaś mi Goryla Magillę?"
+Onanizm - Mynanizm
+Homer żre lody ze śmietnika a Marge: "Wrzuciłam lody nie do tego śmietnika!"
+Biczujące iPody
Minusy:
-Problemy małżeńskie Marge i Homera... znowu...
Super odcinek oba wątki były zrobione świetnie no i w odcinku było wiele gagów najbardziej mi się podobało kara Homera, Homer widzi Burnsa jako loda, śmierć lodziarza, pogrzeb lodziarza, wóz z lodami Homera, przebieranie się Homera, talent Marge do rzeźbienia z patyczków po lodach, uciekający Snake, Homer nie wie czemu gonią go dzieciaki, Homer jadący przez las, Moe i jego reakcja na zniszczenie jego rzeźby, zdjęcia Homera, Homer myśli że Marge mu zrobiła goryla Magillę, Homer jedzący lody z nie tego śmietnika co trzeba i świat pod władzom iPadów
ogólnie daje 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum