9/10 - genialny odcinek, mnóstwo fajnych gagów
Począwszy od świeczek na torcie Homera i to jak Homer próbuje je zdmuchnąć i powoduje pożar...
Sprytnie wymyślono ten wybuch sejfu, a Homer... no ja nie mogę - aż trudno uwierzyć że sam to wydedukował
A poza tym:
+Odtwarzanie na nowo starych zdjęć
+Homer przypadkowo kosi nowe zdjęcia
+Fotografie Barta i Paris Hilton
+Marge nie mogąca się oderwać od pisma ze zdjęciami Homera
+Homer zawiesza Maggie na lusterku
+Maggie prowadzi samochód
+Zdjęcie Homera biorącego prysznic pod hydrantem
+Scena w której ten murzyn (zapomniałem jak się nazywa) leje Homera w każdy aparat którym Homer go obcykuje
+Ślub za wodospadem i Homer na linie
+Dziewczyny w barze Moe pytające o toaletę - a Moe przed chwilą właśnie co oddał swój aparat na tą okoliczność
I myślę że było tu małe przesłanie których mało jest w ostatnich dwóch sezonach - Homer prosi gwiazdy o życzliwość i wyrozumiałość wobec fanów i dziennikarzy itp. - chce im wytłumaczyć na czym polegało to jego złośliwe fotografowanie (a tak najchętniej to chyba by tego nie robił) - taki mój wniosek - nie wiem czy mam rację
Ale jeśli tak właśnie było to to jest piękne w Simpsonach że mają coś oprócz humoru
P.S. jak sobie jeszcze coś z odcinka przypomnę to dopiszę
[ Dodano: Czw Lip 26, 2007 2:50 pm ]
Aha no jak mogłem zapomnieć skomentować Couch Gag
Toż to najlepszy jaki w ciągu 18 lat kręcenia serialu wymyślono ale najlepszy był sam jego początek jak Homer komórka się dzielił i wykrzykiwał to echowate 'D'OH'!
A i zauważyłem też że chyba głos Moe się zmienił...
+ Gag z kanapą - trochę za długi, ale bardzo fajny
+ Homer nie może zdmuchnąć świeczek
+ sejf
+ Homer domyślił się, dlaczego w sejfie się pali
+ odtwarzanie na nowo starych zdjęć
+ Simpsonowie za czasów Tracey Ullman Show
+ Homer kosi nowe zdjęcia
+ zdjęcie Barta i Paris Hilton
+ Homer bierze prysznic pod hydrantem
+ gazeta ze zdjęciami Homera
+ Marge nie może się oderwać od gazety
+ Maggie zawieszona na lusterku
+ Maggie prowadzi samochód
+ "Jak tam Maggie?" "Ona się nazywa Marge!" "Pytałam o dziecko"
+ ilość aparatów Homera
+ dwie kobiety chcące się zamienić biustonoszami i majtkami
Super odcinek rzadko komentuje gagi z kanapą ale ten aż się o to prosi jest po prostu rewelacyjny cały odcinek też wyszedł genialnie najbardziej mi się podobało Homer nie może zdmuchnąć świeczek, Homer specjalnie raz podpalił dom żeby wezwać strażaków, pożar w sejfie, odtwarzanie zdjęć, Homer paparazzi, Homer robiący zdjęcia temu bokserowi, Homer na ślubie Mcbaina, Homer wiesza Maggie na lusterku, Homer kąpiący się pod hydrantem, dziewczyny które przyszły do Moe pod oddaniu aparatu, fotografie gwiazd i skradziony scenariusz Marge
ogólnie daje 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum