Sezon: 18
Odcinek: 16
Nr produkcyjny: JABF06
Data Emisji: 25.03.2007
Scenariusz: J. Stewart Burns
Reżyseria: Matthew Nastuk
Gościnnie wystąpili: J.K. Simmons, Peter Wolf, Harry Hamlin, Betty White, Jon Lovitz
Gdy na rodzinnym zdjęciu Simpsonów przypadkiem zostaje ujęty skandal miłosny znanej postaci, Homer postanawia zostać paparazzi. Jednak po sfotografowaniu pewnego wesela, jego uczestnicy postanawiają zemścić się na Homerze...
Genialna? Na początku owszem, a potem zaczęła się bardzo dłużyć, mogli ją skrócić.
Zauważyliście, że w każdym odcinku są dwa wątki? Natomiast w tym był tylko jeden.
Odcinek całkiem niezły, ale z powodu tylko jednego jednego wątku nie mogę wystawić więcej niż 6/10.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 504 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 8:21 pm
no co wy
rewelacyjna czołówka!
świetnie wpasowali bohaterów w zwierzęta (tylko bart mi się nie podobał), genialna anty-ewolucja Moe'a
po tym wszystkim komentarz Marge jest rozbrajający
a odcinek... cóż, mi się podobał. Bez fajerwerków ale były fajne motywy
Odcinek dobry. Czołówka to chyba druga z takich mega (była jeszcze taka z kosmosem, która też była rewelacyjna).
+ świeczki
+ gadka Homera ze strażakiem
+ sejf i cały motyw który doprowadził do eksplozji
+ odtwarzanie zdjęć
+ redaktor w gazecie (a konkretnie jego gadka)
+ Paris Texan
+ rozmowa z Betty White
+ siedem aparatów Homera
+ ciemnia w pokoju Lisy
+ Marge w sklepie ("...jeśli przeczytasz jeszcze jedną rzecz to jest to zakup...")
+ skok z helikoptera
+ zdjęcia Homera w gazecie
+ akcja w barze (gdy Homer dostaje aparat od Moe)
Fajny odcinek nie bede wypisywał plusów czy minusów bo moi poprzednicy to zrobili ale w moim świetle badzie 8
nieniek1 [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 6:23 pm
W czołówce było najlepsze jak Homer (znaczy sie pierwotniak) rozdzielał sie na parę innych wykrzykujac przy tym D!Oh... Odcinkowi daje 9/10 ,poniewaz nie należy do najlepszych i ocene podniosła znaczie Paris Texan (jestem fanem Paris Hilton! Może nie śpiewa wspaniale ale to ciałko!? )
Wiek: 25 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 3 Skąd: W?sosz/Olsztyn
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 3:19 pm
Świetny odcinek. Co do intro to moim zdaniem jedno z najlepszych, obok tego, gdzie wydaje się, że już się nic nie wydarzy ale na koniec Homer zostaje trafiony strzałą. To było genialne.
Genialny odcinek.. Jak narazie mój ulubiony
+świeczki
+eksplozja sejfu
+Marge i rozpacz po stracie albumu
+rekonstrukcja zdjęc:)
+Homer na zakończeniu Star-Treka
+Redaktor naczelny
+7 aparatów
+Lina
+Ślub za wodospadem
+Moe po tym gdy wchodzą dziewczyny i chcą skorzystać z wc
+sensacyjne zdjęcia homera na końcu
+zakończenie:)
10/10!!!
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 8:07 pm
GENIALNA CZOłÓWKA
+rekonstrukcja zdjęć
+ciemnia w pokoju Lisy
+szybkie gadanie redaktora naczelnego gazety
+Moe oddający aparat a tu wchodzą dwie dziewczyny chcace do wc
+impreza gwiazd
+zakonczenie z MRS. MOM
bardzo fajny odcinek, 9/10
PS. Podobnie mówiący redaktor gazety był w filmie "Spiderman I", ale to chyba typowe wyobrażenie amerykańskiego szefa tabloidu.
Był też kiedyś taki film "Paris - Texas" - Wima Wendersa.
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 4:01 pm
Siódemka.
Fajny odcinek, ale bez specjalnej rewelacji. Ot taka mocna średnia. Jest oczywiście pare rewelacyjnych scen - np. narada w sprawie Homera. Ogólnie niezła fabuła i dobry humor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum