The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 18x18, boys, bummer

[18x18] The Boys of Bummer

Jek oceniasz ten odcinek?
1
4%
 4%  [ 1 ]
2
4%
 4%  [ 1 ]
3
9%
 9%  [ 2 ]
4
9%
 9%  [ 2 ]
5
13%
 13%  [ 3 ]
6
13%
 13%  [ 3 ]
7
4%
 4%  [ 1 ]
8
18%
 18%  [ 4 ]
9
18%
 18%  [ 4 ]
10
4%
 4%  [ 1 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Lis 26, 2006 11:51 pm   [18x18] The Boys of Bummer

Sezon: 18
Odcinek: 18
Nr produkcyjny: JABF11
Data emisji: 29.04.2007
Scenariusz: Michael Price
Reżyseria: Rob Oliver
Gościnnie wystąpili: (brak)

Bart zostaje bohaterem Springfield, gdy dzięki niemu drużyna Małych Izotopów trafia do finału. Tymczasem Homer przypadkowo zostaje sprzedawcą w sklepie meblowym.

1818.jpg
Plik ściągnięto 1496 raz(y) 28.58 KB

cookie-rolo  
Grampa

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 8:29 pm   

odcinek badz co badz dziwny...
cale szykanowanie barta dosc przesadzone i jakos malo oryginalne zakonczenie
watek z homerem lepszy,chociaz tak jakos przybity przez watek z bartem...
5/10.

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Nie Maj 06, 2007 2:37 am   

bardzo słaby odcinek, nie podobało mi się tyle tematu seksu - do tej pory było to bardziej subtelne. Bart przesadzony i jakiś po prsotu dziwny jak to rolo stwierdził. Ocena: 3

zombie
[Usunięty]

Wysłany: Nie Maj 06, 2007 9:05 am   

Kiepścutko - zgadzam się z przedmówcami. Poza tym jakoś takie knocenie do Barta zupełnie mi nie pasuje. Jak zwykle sytuację nieco uratował Homer, ale bez rewelacji.

Uncle Sam  
Grampa

Wysłany: Czw Cze 07, 2007 10:18 am   

Dziwny odcinek, ale nawet mi się podobał. Z tym materacem na początku było fajnie, ale potem skopali. 6/10

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Sob Lip 21, 2007 8:38 am   

Szóstka.

Średnio. Odcinek całkiem nieźle się zapowiadał, ale niestety skończył sie tak jak udawany mecz baseboola - miałem ochotę wyjść przed końcem.

zubel  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 9:16 am   

Dziwny...
Moi przedmówcy napisali juz wszystko, wiec nie widze powodu by wypisywac to jeszcze raz...
bardzo słaby odcinek, wiec:
3/10

Bibi  
Lisa

Wysłany: Pon Sie 20, 2007 4:45 pm   

Odcinek był przyjemny, szybko zleciał z nim czas. 8/10

skalpel  
Homer

Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 5:30 pm   

9/10

Mi też się bardzo podobał :)

Choć czasami scenariusz nieco naciągany i wątki trochę się gubią, to ogromna liczba dobrych gagów powoduje, ze wystawiam dziewiątkę ;-)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 7:23 pm   

9/10

Jak dla mnie to był bardzo dobry odcinek, prawie tak dobry jak poprzedni :)
I choć ostatnio motywy sexu tak jakoś mi zbrzydły to tutaj jakoś mnie rozwalały :D Może to dlatego że były z udziałem Lovejoy'ów? :lol: - ostatnich, po których spodziewałbym się takiej roli? :mrgreen:
Wogóle to oglądałem ten odcinek już pół roku temu, ale nic nie zanotowałem, a z pamięci opisywać mi się go nie chciało, więc robię to teraz i to już na świeżo :P
Najlepszy to był jak dla mnie goły Moe na stadionie! :D

Plusy:

+Bart ściąga gacie przed tłumem
+"Możemy obrzucić tłum jajami!"
+Burns dający się obrzucić jajami :mrgreen: i jego tekst: "Jakie fajne gluty!" :mrgreen:
+Marge o Barcie: "coś tam coś tam jak na sine dziecko po porodzie pośladkowym!" :lol:
+Hibbert do Homera: "Spadaj, chyba że przyniosłeś mi zimne piwo!"
+Homer kładzie się spać do łóżka w sklepie meblowym - ktoś uznaje to potem za dobrą reklamę i go zatrudnia i to w jaki sposób: "You'rrreeee hhhiiiiiiiirrrreeeeddd" - nie wiem jak dokładnie jest po angielsku 'zatrudniony' więc mnie poprawcie jakby co :P
+"Nie strzelajcie w powietrze bo pociski mogą trafić moją siostrę!"
+Moe o Homerze: "To ten który go (Barta) zrobił!"
+Homer podczas sprzedawania materaca Lovejoy'om: "KOMU JESZCZE NIE STAJE?!" :D
+Piosenka Jimbo, Kearney'a i Dolpha: "Bart jest do pupy!"
+Lisa pociesza Barta - no kolejny miły siostrzany gest :) Oby więcej takich...
+Historia jak ten stary baseballista zmasakrował Eleonorę Roosevelt - tak wogóle to mam pewną uwagę - mówił ten gościu że grał już w 1943 - to cuś młodo wygląda :P Bo jak dla mnie to jego wygląd mi sugerował jakby urodził się w 1943 - tak mniej więcej na te lata teraz wyglądał...
+Baseballista mówi że wszyscy kibice mu wybaczyli dawną wpadkę a tu znikąd zjawia się Dziadek Simpson i krzyczy do niego: "Jesteś do pupy!" :mrgreen:
+Homer: "Wypłacić głupiemu Lovejoy'owi, niech mnie gryzie w d*pę!"
+Lovejoy'owie się kochają na łóżku Simpsonów :mrgreen:
+Zamiana materaców - najlepsze było jak to pokazali w przyspieszonym tempie :)
+Rock n' rollowa piosenka w kościele
+Napisy: "I hate Bart Simpson" - najlepszy był na pijanym Barney'u :mrgreen:
+Bart sugerujący że w ten sposób i on sam siebie nienawidzi - myślał, że się zidentyfikuje z tłumem.... :lol: No no sprytne :)
+Stary baseballista chce złapać Barta, a tymczasem Abe znowu się z niego nabija! :mrgreen:
+Marge i trener dyskutują
+Lisa próbująca przekupić komentatora kiełbasą :mrgreen:
+Zakradanie się do Lovejoy'ów
+Marge i Homer nie wytrzymują i idą się kochać na swoim starym materacu a tu nagle wchodzą Lovejoy'owie :mrgreen:
+Przepiłowanie materacy - motyw Salomona
+Homer i Marge zatrzymują się za billboardem by się pokochać na swojej połówce materaca :mrgreen: - przy okazji jeszcze podgląda ich ten sam włóczęga co za młodu :lol: Poza tym obmacowuje on też brzuch Homera :mrgreen:
+Bart próbuje odzyskać dobre imię i naprawić swój błąd - ciągle powtarza swoje odbicia i trwa to aż do rana :mrgreen:
+"To też trzeba powtórzyć bo...", Moe: "...Bo na boisko wbiegł goły idiota?!" i zaczyna jak idiota latać goły po boisku! :mrgreen: - to najlepszy gag odcinka i najlepsza scena z Moe jaką w życiu widziałem! :mrgreen:
+Rozabranie Barta podczas jednej z prób
+Homer łapie piłkę za Barta i nagle mówi: "D'Oh!"
+Wschód Słońca - troszkę nie spodobało mi się na początku gdy komentator powiedział: "A oto kolejny wschód słońca sponsorowany przez niewidzialnego olbrzyma Boga Ojca Wszechmogącego" - ta podkreślona kwestia początkowo wywołała u mnie mieszane uczucia... właściwie dalej nie wiem czy to bluźnierstwo czy nie... i trochę brzmiało to jakby na siłę powiedziane...
+Duchy Marge i Homera
+Homer: "Nic Cię nie podnieca?! To dlaczego tak jęczałaś?", Marge: "Bo jestem duchem!", Homer: "AAA!!! DUCH!!!" - jedno mnie tylko dziwi - Bart pokazany został w tej scenie jako starzec a duchy Marge i Homera wciąż w tym samym wieku jakby sugerowało to że umarli przedwcześnie...

gacjan  
Profesor

Wysłany: Czw Sie 27, 2009 11:08 am   

ocena: 9/10

fajny odcinek, wychodzi z niego, że Bart wcale nie jest takim dobrym baseballistą ;) wątek z materacem - dla mnie znakomity :)

Mr.Burns  
Profesor

Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 8:26 am   

Średni odcinek da się obejrzeć i jest parę gagów ale tak ogólnie to raczej nic specjalnego najbardziej mi się podobało pokazywanie tyłków miastu, obrzucanie ludzi jajami, Homer szukający se miejsca i wybiera sklep z łóżkami, zatrudnienie Homera, piosenka Jimba i jego paczki, Lisa próbuje pocieszyć Barta, Homer po rozmowie z Lovejoyem pyta ludzi komu jeszcze nie stoi, zamiana materaców, Marge i Homer uprawiają sex w domu Lovejoya, sex za bilbordem, goły Moe na boisku i przyszłość
ogólnie daje 7/10

Santana  
Bart

Wysłany: Sro Lis 16, 2011 5:28 pm   

plusy:
+wielki goły idiota

minusy:
-wszystko inne

Odpowiedz do tematu