Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:30 am
Obejrzałem go ponownie, i postanowiłem dać szerszą recenzje niż tamta.
+ Kontener na śmieci z Milhousem i Homerem
+ Matka Jimbo
+ Moe dentystą
+ Scena z przewodami wentylacyjnymi
+ Kawał Barta
+ Sama w sobie parodia "24"
10/10 nie ma jak inaczej go ocenić
+ Marge mówi D'oh! - to mnie najbardziej rozśmieszyło
+ pokazywanie kilku scen na raz
+ kłótnia Marge z Helen Lovejoy
+ Bart: "Jest ranny człowiek... To znaczy nie, chłopiec specjalnej troski"
+ Homer i Milhouse w kontenerze
+ Bart prowadzący auto tyłkiem
+ dentysta Moe
+ kawał Barta
Wiek: 17 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: to si? wzi??o?
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 8:09 pm
Jak dla mnie nie ma minusów (0_0) a z plusów wszystko wyżej opisane, a zwłaszcza to jak Bart wreszcie natłukł Nelsona, pisał sobie nożem po ręce i jak Dolph powiedział do pół nagiej matki Jimba "Laska z pani".
niezły odcinek, szkoda że nie znam tego serialu 24 godziny - nie wiem jak znajdujecie na to czas, mam nadzieję, że to nie taki syf jak "Lost"
a tak poważnie - świetnie się to rozwijało, wszystkie wątki znakomite - tylko jedna rzecz - nienawidzę chronicznie (a słyszę to w wielu odcinkach) jak Marge mówi na Barta "my special little guy", womitować aż się chce...
Super odcinek nie znam serialu 24 godziny ale odcinek był świetny najbardziej mi się podobało zepsuty jogurt w elektrowni, Barta piszący po ścianie, reakcja Apu na jogurt, wszyscy czytali list Milhousa, Homer i Milhous w śmietniku, Bart ryjący se nożem na ręce, Bart w samochodzie, plany domu Jimba, kawał telefoniczny Barta, Barta bijący Nelsona, Marge vs Helen, Moe jak swój dentysta, Willy vs łobuzy, mrówka po stronie łobuzów, Martin się wiesza, prośba Willyego do Barta żeby sobą zablokował wentylator, Marge ratuje Barta, reakcja Homera na Barta, żołnierze w szkole i wybuch Shelbywile
ogólnie daje 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum