Nie wiem czemu wieszacie psy na tym odcinku. Mi się nawet podobał, zwłaszcza sama scena wypowiedzenia, bardzzo niecenzuralnego s łowa w tv i natychmiastowa reakcja widzów. hehe genialne
6/10
Nie będę tutaj przytaczał minusów i plusów, gdyż wszystkie są już wyróżnione, zastanawia mnie jednak jedna rzecz-dubbing w Itchy and Scratchy. Przecież w IaS prawie nigdy nie ma dubbingu, tj. mysz i kot nie wypowiadają się. Myślicie, że to błąd w scenariuszu?
zastanawia mnie jednak jedna rzecz-dubbing w Itchy and Scratchy. Przecież w IaS prawie nigdy nie ma dubbingu, tj. mysz i kot nie wypowiadają się. Myślicie, że to błąd w
nie, już nieraz mieliśmy okazję usłyszeć głos tych bohaterów.
Owszem, masz oczywiście rację, mówili np. w The Simpsons Movie, jednak:
1. W zdecydowanej większości odcinków nic nie mówią,
2. Akurat w odcinku, który dubbingował Krusty nie było potrzeby dodawania głosu bohaterom.
Całkiem dobry odcinek najbardziej odcinek według mnie ratuje pare gagów bo sam odcinek z Brockamnem wydawał się jakiś krótki najbardziej mi się podobało bieg Marge, Homer myśli że będzie jeździł po cmentarzu, Homer u dentysty, film edukacyjny, Bart dentysta, Homer oblewa Brockamana, Krusty i podkładanie głosów, sposób na zwolnienie Brockamana, Homer na Brockmanie, goście Simpsonów i reakcja Homera na Foxa
ogólnie daje 8/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum