No, nie aż taki zły odcinek, jest dziadek, dobrze jest . Najlepsza oczywiście straszna historia dziadka, świetnie się trzyma poprzedniego odcinka . Szczególnie to Allelujah Lisy wywarło piorunujące wrażenie xD . Nie mam się za bardzo co rozpisywać, najlepszy odcinek to to nie był, ale na wgląd na nową, WAżN¡ postać, mogę dać spokojnie 4/5 .
Moje ulubione momenty to:
+Dziadek mówi jak kiedyś ssało się drewno zamiast smoczków
+Bart się pyta czy jego dziadek też był kłamcą
+Dziadek udaje zawał by nastraszyć Barta na jego życzenie
+Lisa pyta się Barta co by wolał: komorę gazową czy krzesło elektryczne - niektórych ta kwestia, zwłaszcza wypowiedziana z ust Lisy mogłaby pewnie zgorszyć, no ale mnie na szczęście nie razi.
+Okrzyk Lisy: "Alleluja!"
Odcinek dostaję piątkę za sam udział dziadka. Wstawił bym więcej nawet, bo Alleluja Lisy czy zawał Abe'a to jeden z najlepszych dżołków. I jedno z najlepszych zakończeń, ustępujące tylko zamknięciu Homera w schronie i rozmowie po tym. Fajnie wygląda Bart jak się boi. O odcinku nie ma zbytnio już co gadać...
Dziadzio! I jak tu nie dać 5? Samo wstawienie takiej postaci na to zasługuje!
+ Lisa fajnie akcentuje "electric chair"- dziwne, że podobało mi się właśnie to
+ Alleluja
+ Przerażony Bart
+ Sam Dziadek i jego opowieści
_________________ "People curse the government and shovel hot food down"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum