Sezon: 19
Odcinek: 12
Nr produkcyjny: KABF05
Data Emisji: 17.II.2008
Scenariusz: Don Payne
Reżyseria: Raymond S. Persi
Gościnnie wystąpili: (brak)
Dla uczczenia Walentynek, Homer zabiera Marge do Tunelu Miłości w wesołym miasteczku. Lecz kiedy Bart płata figiel, wszyscy wpadają w tarapaty. Homer próbuje rozweselić Marge opowiadając kilka największych opowieści miłosnych wszech czasów, poczynając od Bonnie i Clyde (w tych rolach Marge i Homer), którzy kradną sobie serca podczas napadu na miejską pralnię. Następnie Marge opowiada historię o dwóch psach, Sadie (Marge) i Scampym (Homer) na podstawie fabuły "Zakochanego kundla". Na końcu Bart opowiada historię rock-and-rollowego romansu w The Sex Pistols, kiedy Nancy Spungeon (Lisa) zakochuje się w buntowniczym Sidzie Viciousie (Nelson).
No no bardzo ciekawie się zapowiada Szczególnie nastawiam się na tą trzecią historię
Zresztą ja wiedziałem o niej już dużo wcześniej z angielskiej wikipedii o czym będzie Nawet gdzieś tu na forum o tym zakomunikowałem.
A i równie ciekawie zapowiada się teraz(po zobaczeniu promo) historyjka parodiująca "Zakochanego Kundla"
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 9:12 pm
Homer.S, wiem że pisze tam "Love, Springfield Style", ale nie sądzę aby był dotyczący tego odcinka. Sama kreska tu nie pasuje. Skąd go masz? Jestem ciekaw.
Oglądaj My Little Pony: Przyjaźń to magia.
Właśnie, Springfield, a nie Springfieldian. Znaczek PG może wskazywać, że kiedyś wypuszczono kasetę VHS z kilkoma odcinkami pod takim tytułem. Albo fan-art siłujący się na autentyczność.
Zgadza się, po dłuższym szukaniu znalazłem stronę która mówi że to była okładka kasety VHS.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum