Wysłany: Wto Paź 23, 2007 12:11 am [19x20] All About Lisa
Sezon: 19
Odcinek: 20
Nr produkcyjny: KABF13
Data Emisji: 18.V.2008
Scenariusz: John Frink
Reżyseria: Steven Dean Moore
Gościnnie wystąpili: Drew Carey
Lisa z asystentki Krusty'ego, awansuję na gwiazdę własnego programu rozrywkowego i zostaję nominowana do nagrody Najlepszego Komika Springfield. Homer i Bart tymczasem są zaangażowani w zbieranie monet...
No no...
Ciekawe czy to będzie kolejny nudny odcinek z Lisą wymądrzającą się i protestującą przeciwko czemuś bez sensu...
Czy może pokażą Lisę, jakiej nie znamy... i będzie mnóstwo niespodzianek?
Może ma jakiś sekret którego się wstydzi?
Jednakże jako że Lisa zmienną jest (cóż... jak to u kobiet ) to nie wiem czy mam się bać tego odcinka czy z podnieceniem go oczekiwać...
Potem jakos to przerwano. Stawiam jak wyżej na jakiś sekret. ;] Bedzie na co czekać Ale premiera pewnie pod koniec lutego :/
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 504 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:39 pm
a ja mam nadzieję, że lisa znów wykrzyczy swoje "Free Tibet!"
dziwię się, że na fali ostatnich wydarzeń autorzy nie pokusili się o przypomnienie fanom, kto tak naprawdę od dawna walczy o wolny Tybet
(swoją drogą Lisa powinna być ikoną protybetańskiego ruchu w USA
Mokujin8, albo Homer to sparafrazuje używając "free to bet" Czy będzie jakaś przerwa między sezonami [odstęp paru miesięcy czy też będzie to znów odstęp 2 lub trzech tygodni)
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 6:26 pm
And-or napisał/a:
Lisa goes from Krusty's assistant to star of her own TV series to Springfield Entertainer of the Year; Homer and Bart get involved in coin collecting
Tłumaczenie:
Cytat:
Lisa od asystentki Krusty'ego przechodzi w gwiazdę jej własnego serialu/programu TV (nie jestem pewien) , aż do nagrody Największego 'Zabawiacza' (?) Springfield. Homer i Bart zaangażowali się w zbieranie pieniędzy Lisy (?)
Nie jestem pewien, może ktoś to lepiej przetłumaczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum