Jest tam duzo info o piramidach, przebiegunowaniu, przepowiedniach, proroctwach (w tym proroctwo Majów) o zjawiskach paranormalnych, istotach pozaziemskich i Bogu. Odpowiedzi na wiele pytan i jeszcze nawet wideo filmiki do tego. Wciagnelo mnie to
Przechodząc przez atmosferę ziemi rozgrzeją się do niewyobrażalnej wręcz temperatury i przyspieszając do 20 tysięcy km/h uderzą w Polskę. Nastąpi fala uderzeniowa i chmura popiołu zakryje niebo na kilka tysięcy lat. Albo się za dużo filmów naoglądałem i po prostu spalą się w atmosferze.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 504 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:01 pm
przed chwilą widziałem torrenta "Satelita.Zagraza.Polsce.2008.PL.TVRip.XviD-PS"
program tv z rewelacyjnym komentarzem:
"Informacja moze byc przydatna co dla niektorych co Wiadomosci nie ogladaja i beda zdziwieni jak spadnie na nich kawalek satelity "
jesteśmy "narażeni", wojsko się szykuje, anieli grają, bydlęta klękają :
Przecież to co spadnie na ziemię, będzie co najwyżej kawałkiem metalu, co spali trochę trawy w ogródku na fajną pamiątkę. Nie przesadzajcie. Zresztą tak samo może to spaść do Bałtyku.
Ostatnio zmieniony przez malyxxl Pią Lut 15, 2008 7:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:33 pm
malyxxl napisał/a:
Przecież to co spodnie na ziemię, będzie co najwyżej kawałkiem metalu
A skąd wiesz, ile tego satelity upadnie? Może połowa, może ćwierć... Do tego trujący gaz (paliwo satelity+powietrze z atmosfery=ten gaz), który może wkraść się do tlenu, zatruwając kilka (2 może 3) kilometrów kwadratowych ludzi... Lub może w końcu wyparować w atmosferze.
PS. malyxxl popraw "spać" na "spaść", bo to śmiesznie wygląda
Nie wiem, ale pamiętaj że większa część spali się w atmosferze, i naprawdę zostanie 1-2 malutkich skrawków metalu. A jeśli chodzi o to paliwo, to największym problemem jest to, że może spaść do jakieś rzeki lub jeziora.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 504 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:56 pm
" Prawdopodobieństwo, że amerykański satelita szpiegowski spadnie na terytorium Polski jest mniejsze niż 1 do tysiąca, a związane z tym zagrożenie - porównywalne z katastrofą małego odrzutowca - powiedział dr Paweł Moskalik z Centrum Astronomicznego imienia Mikołaja Kopernika w Warszawie. Prawdopodobieństwo, że amerykański satelita szpiegowski spadnie na terytorium Polski jest mniejsze niż 1 do tysiąca, a związane z tym zagrożenie - porównywalne z katastrofą małego odrzutowca - powiedział dr Paweł Moskalik z Centrum Astronomicznego imienia Mikołaja Kopernika w Warszawie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum