+Irlandzki taniec bez używania rąk
+erotyczna cukiernia
+Homer skacze z dachu
+Homer ładuje paralizator
+Homer daje Lisie sprzęt do robienia bimbru
+niedźwiedź wywijający szopami
+Homer wyskakuje przez szyby
+pościg Neda za Homerem
+Homer w windzie
podobał mi się bardzo ten odcinek, wątek z Flandersem i Homerem zwłaszcza - scena pościgu - super, Homer i Flanders śpiewający "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" w wersji soft - też fajny początek, jako że nie przepadam za Irlandią
Świetny odcinek! Nie oderwałem oczu od ekranu przez okrągle 20min.!
Intro: 9/10! (pomysłowe, jednak dosyć krótkie)
Ogólnie odcinek był super!. Ciekawy, ale jednak śmieszny!
+Pościg Neda flandersa za Homerem Simpson-em!
+Praca Marge w piekarni .....!
+Hulk w sądzie!
+Muzyka w serialu!
Odcinek bardzo fajny przyjemny!
Z PRZYJEMNOŚCI¡ DAJĂŠ MAKSYMALN¡ ILOŚĂ? PUNKTÓW 10/10!
Muszę przyznać, że "Sex, Pies and Idiot Scrapes" jest bardzo zachęcającym do oglądania 20 sezonu odcinkiem. Już na dzień dobry miałem ubaw jak usłyszałem o "dniu św. patryka bez alkoholu" współpraca Homera z Nedem również jest świetnym wątkiem, zaś pojawienie się erotycznej cukierni, jest jak dla mnie zbędne i mało zabawne. ogólnie odcinek dobry, aczkolwiek nie rewelacyjny. innych odcinków sezonu 20. jeszcze nie widziałem, a po obejrzeniu "Sex, Pies and Idiot Scrapes" oczekiwania mam wygórowane
Całkiem dobry odcinek ciekawe rozpoczęcie sezonu dziwi mnie najbardziej w tym odcinku tylko że Homer chciał się podzielić kasą z Flandersem na początku i że Flanders tak łatwo przystał na bycie łowcom głów najbardziej mi się podobało walka Irlandczyków, Hulk vs Thing, Homer łowca nagród, prezenty od Homera dla rodziny, wyłapywanie ludzi przez Homera i Flandersa, Homer duszący ludzi workiem, ciasto u Skinera, profesjonalni łowcy nagród, uciekanie Homera przed Flandersem i ucieczka pomocnika Boba
ogólnie daje 8/10
Właśnie dotarłem do dwudziestego sezonu. Odcinek obejrzałem i nie mogę powiedzieć, że był zły. Podobał mi się ten dzień Świętego Patryka, chociaż nie do końca skumałem oco z nim chodziło. Ta kłótnia czy tam bijatyka była nawet dobrym wprowadzeniem do późniejszej ucieczki Homera przed Nedem. Ale dziwi mnie ta postawa Marge, gdy się dowiedziała, że to jest piekarnia erotyczna (W ogóle nic nie było napisane na niej?), widać było, że chciała jakoś wykorzystać ten swój talent, ale mogła gdzieś indziej. Gdybym napisał ten komentarz wcześniej pewnie bym pamiętał śmieszne fragmenty. Dam 9/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum