+ Moe szpieguje Marge , a FBI szpieguje Moe
+ Nelson : "Muszę wrócić do domu zanim mama się obudzi. Będzie jej smutno gdy nie będzie przy niej nikogo i nikt jej nie powie gdzie jest" (coś chyba pokręciłem )
+ Milhouse : "Czy to jest bezpieczne" Bart : "Jasne mam zapięte pasy"
+ żarty telefoniczne Barta (i jak Bart wypisuje numery telefonów to ta muzyczka z [19x09] kiedy jest pokazane życie Homera )
+ Straszna noc i dobry dzień (ta scena z pułapkami na myszy to mi się skojarzyła z filmem "Polowanie na mysz" kiedy ci faceci poustawiali po cały pokoju pułapki na myszy )
+ Końcówka z Maggie
Minus :
- Sen Marge - a to nużące było...
Ogólnie odcinek świetny i mam nadzieje że cały sezon będzie taki fajny
9/10
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 10:22 pm
Właściwie odcinek przyjemnie się oglądało. Jest niewątpliwie lepszy od poprzedniego. Ale ta wyprawa do Machu Pichu była przesadzona. Jakim cudem uwierzyli, że Bart porusza się tak szybko? Poza tym skoro miał telefon, to po prostu mogli do niego zadzwonić i zapytać się co robi. Ale bez tego naciąganego wątku nie było by motywów z Bartem samym w domu (monolog –co można robić samemu w domu; rozmowa z Nelsonem; „night is scary”). Ogólnie odcinek nawet dobry 7-.
zdecydowany maks. Po prostu w tym odcinku jakoś tak jedno z drugiego bezpośrednio i koherentnie wypływało z siebie. Świetna scena z piramidką szpiegów, później cały motyw z poszukiwaniami Barta
Super odcinek! (jak poprzedni)!
Intro: 9/10
Bardzo fajny początek:
Skinerowi brakuje paliwa w aucie....
+Ogólny pomysł z telefonami!
+Barney widzący Skinera, jako puszkę piwa!
+Kawały Barta (z nowego kradzionego telefonu)!
+Bart na placu budowy!
+Bart pijący wymyśloną herbatę!
+NOC JEST STROSZNA!.....DZIEŃ JEST SUPER!
Ogólnie bardzo dobra fabuła!
Super wykonanie!
Moja ocena to 9/10!
Super odcinek hehe nie spodziewałbym się że Bart tak się będzie bać samemu siedzieć w domu najbardziej mi się podobało pechowy dzień Skinera, herbatka Barta i Lisy, dodatkowe miejsce pracy Willy'ego, Bart robiący żarty telefoniczne, Bart na cmentarzu, Moe podsłuchuje Marge a FBI Moe, pomysł Barta z ptakiem, sposób Lisy na pozwiedzanie świata i strach Barta przed nocą
ogólnie daje 10/10
zaskoczony jestem tak wysokimi ocenami tego odcinka, gdyż jest strasznie nudny i w ogóle nieśmieszny. nie wiem czy był w nim choć jeden gag, który mnie rozbawił. straszna bieda
1/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum