+Bart bawi się fryzurami Maggie i Lisy
+Homer wyciąga Bartowi gumę z ucha razem z kosteczkami
+limbo
+Homer rozmawia z dziećmi o pieniądzach
+Homer ściąga bagaże z samochodu
+samochód - łódka
> "zegarowy" początek Simpsonów
> "niepijani" stopowicze
> rocznica Flandersów
> Wyrzucenie Patty i Selmy przez Homera i "Jeżcie żwir wiedźmy"
> Walka na sushy
> pułapki Nedd'a
> "Czy ty jesteś Marge, Sylvia?"
> Homer uwięziony w kuli
> Bart i Lisa udają "typową" rodzinkę w trakcie przejażdżki(jedna z najlepszych rzeczy)
> wyryte serca na drzewie
> końcowe rozdwojenia pojazdów
6/10 dobry odcinek ale coś tutaj mi brakowało
Intro: 10/10! (Użyte pierwszy raz, zabawne, oraz nietypowe!)
Ogólnie odcinek super!
Bardzo dobry początek!!!
+Homer słuchający radia!
+Wyciąganie gumy z ucha Baarta (w wykonaniu Homera)
+Autostopowicze (łobuzowate ćpuny) słowa Marge Simpson!
+Wspomnienia Homera (20lat wcześniej...)
+Kolarski całus!
+Ned Flanders i ŚP. Mod Flanders! w przeszłości!
+Limbo (w wykonaniu Homera!)
+Ratunku GRUBAS WISI NA DRZEWIE (słowa Homera)
+Szczęśliwy koniec!
Super odcinek jak już wspomniałem!
MOJA OCENA TO ZASłUżONA DYCHA 10/10!
Dosyć słaby odcinek dało się obejrzeć ale nie było takich momentów które by mi dłużej utknęły w pamięci najbardziej mi się podobało wyciągnie gumy z ucha Barta, młodzi Flandersowie, Homer wyrzuca Patty i Selmę, Lisa i Bart torturują dziadka, skrzynia z chwilowymi partnerami Marge i Homera, wejście dziadka Lisy i Barta, pułapki zastawione przez Flandersa, Flanders podniecony piżamą swojej żony, jazda samochodem Lisy i Barta i rodzina znów się dogaduje
ogólnie daje 6/10
O nareszcie jakiś przyzwoity odcinek w tym sezonie. trochę się pośmiałem, trochę ponudziłem, ale ogólnie wrażenia na plus. już na początku, rozbawiło mnie jak Bart kręcił głową Maggie, która obracała głowę Lisy na zasadzie działania trybików:) później bardzo podobał mi się początek "podrywu" Homera. -"to dla mnie?" - "nie! sama sobie weź!". świetnie zaśpiewana piosenka przez Homera podczas gry w Limbo "coś tam, coś tam, limbo, coś tam" jeszcze podobał mi się zachwyt Homera nad postacią Flandersa, nie spodziewałem się czegoś takiego
ogólnie przyzwoity odcinek, ale nie rewelacyjny, takie 6/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum