Mówiłem że odcinek będzie głupi ale miło się rozczarowałem
+ Najgorszy gag kanapowy
+ "Spróbujcie mnie zaatakować"
+ Wiggum zatyka sobie uszy pistoletami
+ To guma do żucia
+ Homer troll - wystarczyło że na kilka sekund się pojawił i już zdychałem ze śmiechu xD
+ Homer w gabinecie Skinnera
+ Bart w wieku 3 lat
+ Bart w wieku 10 lat
+ "Od dzisiaj nazywasz się Woźny Willy"
+ Lisa myśli że jej rodzina idzie po nią , a to grupa szkolnych łobuzów w czapkach
+ Jeden z łobuzów ratuję Lisę i Juliet. Ale to było świetnie pokazane w realu i w Equalii
+ Homer wyobraża sobie swoja krainę ze książki
+ Muzyka podczas napisów końcowych
Daję mocne 9/10 (było by 8/10 ale Homer troll podniósł ocenę)
5/10-taki nudny jest ten odcinek z Lisa w roli głównej...Już widać,że twórcom powoli kończą się pomysły,ale miał on trochę plusów:
+Coug Cag
+kraina fantasy Lisy i Juliet
+Homer i Skinner
+Lisa myśli że jej rodzina idzie po nią a to są łobuzy
+Bart w wieku 3 i 10 lat
+Homer trollem
+zakończenie
Minusy
-ta cała Juliet zbytnio mi się nie podobała
Bardzo ciekawy odcinek. Dużo się w nim fajnego dzieje i jako taki zasługuje na wysoką ocenę. Nie jest to może odcinek bez skazy (choć jak myślę, że kiedyś odcinkowi "Crepes of Wrath" dałem maksa, to zastanawiam, gdzie byłem ), ale ma fajny klimat fantasy.
Bardzo fajny odcinek!
Intro 9/10!
Świetny pomysł aby wreszcze Lisę dać w centrum zainteresowania oglądającego!
Świietny początek (jak zawsze)!
+Kung Fu prowadzone przez Właściciela sklepu z komiksami...!
+Atak dzieci na "Mistrza"!
+Malowanie koła przez "grubasa"!
+Lisa w sklepie ze słodyczami (Kwik-E-Mart)!
+WYMYŚLONY ŚWIAT! (Trzeba mieć wyobraźnię)!
+Ellis Island!
+Bardzo fajna końcówka!
Ogólnie odccinek ma naprawdę świetną fabułę!
Odcinek oceniam na 9/10!
Całkiem słaby odcinek lubię odcinki z Lisą ale ten był nudny jak dla mnie najbardziej mi się podobało bicie kolesia od komiksów, zatkane uszy Will'yego i Wigguma, porównanie ucieczki Lisy do Barta w wieku 3 lat i ucieczka Barta w obecnym wieku, przeszłość Will'yego i Karney myśli że bije łobuzów a tak naprawdę jest przez nich okładany
ogólnie daje 6/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum