Szczerze - nie podobał mi się ten odcinek. Nadmiernie długa część pierwsza[mardi gras], postaci są zupełnie poza swoim charakterem[Marge wykorzystująca Flandersa? Bart i Lisa patrzący spokojnie jak ojciec próbuje się powiesić? Co to ma być?], zupełnie nie wykorzystany wątek wyprowadzki z domu[lub ew. mieszkania w przytułku dla bezdomnych]. Cały rozwój rodziny od bycia wdzięcznym[za kupienie domu] do bycie wkurzonym na Flandersa[bez powodu!] jest nienaturalny. No i rude włosy Barta[nie że mam coś do rudych włosów, sam takie mam, ale to chyba zbyt późno na informowanie o tak widocznych rzeczach ] Jest parę dobrych gagów, ale odcinek oceniam słabo - 4/10.
Super odcinek!
Intro: Oczywiście 10/10 (pomysłowe, smieszne tylko raz wykożystane!)
Ogónie bardzo fajny odcinek!
Fabuła jest świetna, tak jak wykonanie!
+"Kreolska" muzyka!
+Abe Simpson marsz pogrzebowy na wesoło!
+Homer wybiera strój dla Neda Flandersa!
+Kredyt pod zastaw domu...
+Mieżenie długości futryn okna językiem kota!
+Homer chcący się powiesić!
+Dobre serce Neda...
+Wyciek gazu...!
+Duszenie Bart-a
+SUPER KOŃÓWKA!
Ogólnie odcinek jest super, jak już wspomniałem!
Moja ocena to 10/10!
Super odcinek jak zwykle Flanders pokazał swoją dobrą stronę a Homer ją wykorzystał najbardziej mi się podobało impreza Simpsonów, obrzucanie Flandersa, Flanders pomaga Simpsonom, Flanders naprawia wszystkie awarie, Moe mówi co by zrobił dla Marge, Homer zmieniający głos i chowający się w ciemności przed kamerą i wejście Lisy, duch Barta i przyczyna jego śmierci, zmieniony obraz Flandersa w telewizji, Homer jako Jezus, Homer wykorzystuje dziadka, dziadek u Flandersa bo dostaje jedzenie dla ludzi i zakończenie z powrotem Simpsonów
ogólnie daje 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum