Ekstra odcinek!
Wreszcie coś odmiennego, świeżego, oraz jak zwykle fajnego!
Intro: 9/10!
Odcinek oceniam na 10/10! ponieważ:
+Naprawdę rewelacyjny początek (Moe wymiata!)
+Świeżo wywoskowane ławki!
+Moe z dmuchaną kobietą!
+ŚLUB HOMERA I MARGE! (ponowny)
+Pryszcz Marge!
+Ucieczka Homera!
+Uwięzienie Homera (jak w Pile!)
+Homer (16:02)!
+Tor weselny z rakietą!
+ŚWIETNY KONIEC!
Ogólnie cały odcinek jest świetny!
Moja ocena to oczywiście 10/10!
Minusów raczej się nie dopatrzyłem, ale jeszcze przy okazję pragnę wyjaśnić Wam pewną jedną rzecz, która mogłaby budzić wątpliwości, a mianowicie to:
-Na sterowcu w końcówce odcinka wyświetla się napis: "Happy 4th Marriage" - jakby kogoś to dziwiło to już mówię: chodzi tu o:
Nie zgadzam sie. Chodzi o malzenstwa Homer-Marge! A nie z kelnerka. 1. Pierwszy slub w latach 80. 2. Drugi odnowiony przez Lovejoy'a ktory okazal sie nie wazny 3. Ten, ktory mial byc potworzony przez niewaznosc pkt 2 4. wlasciwy-ostatni slub ktory jest na koniec odcinka!
Super odcinek też nie skumałem tego skrótu na kluczach myślałem że to Bob i jeszcze ta parodia piły najbardziej mi się podobało podnieta mieszkańców z przyjazdu jakiegoś pastora, rozmowa Homera z pastorem, Moe z dmuchaną lalą, Marge godzilla Homer king kong, Bob podejrzany, możliwości skrótów, parodia piały, zmutowane róże i udany ślub
ogólnie daje 10/10
Fajny Odcinek.
Najlepszy moment był, gdy Marge dowiedziała się o zniknięciu Homera i orkiestra na polecenie Maggie zaczęła grać motyw z filmu "Gang Olsena".
Wizyta Duchownego i walka Godzilli z King Kongiem też były niezłe.
Ogólnie ten odcinek nawet fajnie wyszedł.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum