Sezon: 20
Odcinek: 16
Nr produkcyjny: LABF06
Data emisji: 05.IV.2009
Scenariusz: John Frink
Reżyseria: Nancy Kruse
Gościnnie wystąpili: (brak)
Moe zakochuje się w kobiecie poznanej przez internet. Gdy ją spotyka odkrywa, że ma poniżej metra wysokości. Wciąż ją kocha, lecz martwi się o reakcję znajomych.
Moe zakochuje się w kobiecie poznanej przez internet. Gdy spotyka ją w więzieniu odkrywa, że ma poniżej metra wysokości. Wciąż ją kocha, lecz martwi się o reakcję znajomych.
Śmieszny, fajny fabularnie - czego chcieć więcej. Pierwszy od 20x12 odcinek, który naprawdę bardzo mi się podobał.
+ gag kanapowy
+ Homer chcący poznać wynik
+ Maggie idzie do psa
+ Santa's Little Helper z wózkiem i komentarz Homera
+ Homer nie zna imienia Maggie
+ Typowy pies
+ Moe zauważa, że ma okno
+ żart z orange
+ występ Crazy Cat Lady
+ Moe retuszuje swoją fotografię
+ Homera nie ma u Moe, gdy dzwoni Marge
+ Nazywasz moją dziewczynę kłamcą?
+ Fotografia zrobiona w legolandzie
+ Najlepsza rzecz, która tu się pojawiła od czasów kablówki
+ Moe wyobraża sobie reakcję stałych klientów na dziewczynę
+ Bart gra na bębnach dla uspokojenia Maggie
+ Moe myśli, że dziewczyna myśli w dziupli
+ Techniczne pytanie Homera
+ Homer pije wodę
+ Kotku, to znaczy kocie, to znaczy tygrysie, to znaczy syberyjski tygrysie
+ Przez ile czasu pamiętacie rzeczy?
+ Leny trafił do więzienia na trzy lata słuchając Moe
+ Dr. Nick
+ Homer uratowany przez Maggie
Odcinek bardzo fajny. Nie będę się za bardzo na jego temat rozpisywał, bo już w sumie wszystkie momenty, które mi się spodobały wypisał Michalson.
Sam napiszę tylko o jednej scenie, która mnie wybitnie mocno rozłożyła na łopatki - gdy Dr Nickowi pomylili się pacjenci i zamiast u Moe pomniejszył kości nauczycielowi Lisy od muzyki!
Kiedy? sztuk? było mieć możliwo?ć ogl?dania Simpsonów. Dzisiaj sztuk? jest z nimi skończyć.
Czyżby jeden z tych odcinków, które zapamiętamy na długo? Bo nie przypominam sobie, by kiedykolwiek jakiś epizod po dodaniu ankiety zgarnął cztery dziesiątki jako pierwsze oceny
Siedem
Nie ma co się rozpisywać. Odcinek nie nudził ale też nie był super-świetny. Jedyne co mi się podobało i z czego się sporo śmiałem to to jak bobas Kearney czy jak mu tam bił Homera ) Nooo i wg mnie powinni jakoś inaczej to zakończyć. Moe romantyk? Dla mnie ten gargulec to zawsze będzie super-crazy-freak
+pomocnik mikołaja zmienia Maggie pieluszkę
+Homer mówi, że pies nie podgrzał mleka dla Maggie
+Maggie bawi się na stole bilardowym
+piwo na włosach Moe
+Homer leje w siebie wodę i rośnie mu głowa
+Dr Nick
+wszyscy w barze zachwycają się Maggie
+bobas bije Homera
Super odcinek (wyśmienicie mi się go oglądało!)
Intro: 10/10 (niewiarygodnie świetne!)
Ogólnie odcinek jest ekstra!
ŚWIETNY POCZ¡TEK! (jak zawsze!) Homer, chcący poznać wynik meczu! Pomocnik Św. Mikołaja przewijający Maaggie! Własne miejsce parkingowe przy Barze Moe-go! Barney uczący alfabetu Maggie Moe chat-ujący z dziewczyną! Moe myjący włosy (ten słój stoi na tej ladzie już ponad 20 sezonow! )
Dziewczyna Moe-go!
Auto Moe-go! ŚWIETNY KONIEC! (jak zawsze!... )
Moja ocena to zasłużone 10/10!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum