Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 12:13 pm
Genialny odcinek. Ma w sobie wszystko lekkość, humor i dobrą fabułę. A wszystko jest odpowiednio wyważone, aby nie było przesytu, lecz miód płynący strumieniami.
Nie twierdzę, że to najlepszy odcinek 20 sezonu, bo specyfika epizodów, ich nieporównywalność - no bo jak zestawić ze sobą historię Homera bawiącego się w fotografa "łowiącego" gwiazdy, czy Lisę i jej opowiadanie o wymarzonym królestwie,
i stwierdzić, która z nich jest lepsza - nie pozwala jednoznacznie wynieść jakiegokolwiek odcinka na piedestał. W każdym razie odcinek jest mocny od początku do końca, a zakończenie jest naprawdę znakomicie rozegrane.
Bardzo dobry odcinek (jak zawsze!)
Intro!: Świetne 10/10!
Ogólnie odcinek cudowny!
+SUPER POCZ¡TEK!
+Wierność Milhouse-a!
+El Barto (to pewnie Milhouse) słowa Homera!
+Spanie Homera w Samochodzie!
+Laksigen!
+Ma więcej krągłości niż wydmy nad morzem! (słowa Barta)
+Modelka bikini ze Szwecji Willego!
+Ośrodek psychjatrii.....
+Pigułki Lisy!
+Milhouse!
+Ogólnie super odcinek jak już wspomniałem!
Moja ocena to 9/10!
Super odcinek zarówno wątek Barta jak i Lisy był super i do tego w obu wątkach było pełno gagów najbardziej mi się podobało rozkręcona szkoła, Milhous nie sprzedał Barta, Milhous el Barto, Homer bez spodni i śpi w samochodzie, dziewczyna Barta, przyszłość świata, dzieciak wyskakuje przez okno po referacie Lisy, Homer vs swoje odbicie w jeziorze, Lisa na prochach, Barney rzyga uśmiechami, ranny Wiggum, dziewczyna Willyego, Homer zabija muchę głową, pierwsze wrażenie jakie robi Lisa na kolacji, Lisa chce pocałować wentylator, SLH chce polizać wentylator, prezent dla babci Lenyego, kwiaty dla Milhousa daje na plus za zaskoczenie myślałem że Bart da je dziewczynie żeby się pogodzić i kolejny żart Barta ze szkołą
ogólnie daje 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum