sympatyczny odcinek w stylu 20 sezonu podoba mi się parodia tego dupiatego serialu Hannah Montana, który mi kiedyś osobiście nadepnął na odcisk, gdyż przez niego transmisja skoków narciarskich nie poszła live. A tak - fajny humor i gagi
Zawodowy odcinek! (Śmieszny, a przy tym interesujący!)
Intro: 9/10!
Ogólnie odcinek ma bardzo dobrą fabułę
Troszkę gorsze wykonanie, ale i tak jest SUPER!
Bardzo pomysłowy, śmieszny początek!!!
Lekcja prowadzona przez Ralpha Wiggum-a! Trawnik rodziny Simpsonów (pomalowany beton!) Homer szukający mieszkania! Krusty! (nowe auto...)! Homer śpiący w nowym mieszkaniu! Alaska Nebraska! Bart zabierany przez Policję (Wigguma!) Bart uuciekający policji! ŚWIETNY KONIEC!!!
Ogólnie świetny odcinek!
Moja ocena to oczywiście całe 10/10!
Super odcinek niema co szkoła w Springfield ma naprawdę niski poziom najbardziej mi się podobało nauczanie w szkole w Springfield, Homer szuka mieszkanie, nowe mieszkanie Homera, Bart wyrabia sobie reputacje, mafia boi się batmana, życie Homera w nowym mieszkaniu, koledzy Homera mają dosyć sióstr Marge, Bart ucieka przed policją, gonitwa za Lisą i powrót do Springfield
ogólnie daje 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum