The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 21x23, judge, me, tender

[21x23] Judge Me Tender

Jak oceniasz ten odcinek?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
9%
 9%  [ 1 ]
7
18%
 18%  [ 2 ]
8
18%
 18%  [ 2 ]
9
18%
 18%  [ 2 ]
10
36%
 36%  [ 4 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Mar 25, 2010 7:48 pm   [21x23] Judge Me Tender

Sezon: 21
Odcinek: 23
Nr produkcyjny: MABF15
Data emisji: 23.V.2010
Scenariusz: Allen Glazier, Dan Greaney
Reżyseria: Steven Dean Moore
Gościnnie wystąpili:Randy Jackson, Ellen DeGeneres, Kara DioGuardi, Simon Cowell, Ryan Seacrest (jako oni sami)

Umiejętność trafnej oceny ludzi przez Moe sprawia, że zostaje on jednym z jurorów Amerykańskiego Idola...

Jacob  
Profesor

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:38 pm   

Odcinek dobry, ale wydaje się strasznie krótki! :D Couch gag jak zwykle nowy i oryginalny. Na plus. Fabuła dość oryginalna, ale myślałem, że skoro ci z Idola są na obrazku promującym, to większość odcinka będzie właśnie o tym. Gdzieś dopiero w 5 minucie pokazano, że Moe ma ten talent do oceny innych. Ale odcinek był fajny i daję 8/10. Nawet fajnie zakończył ten sezon. :) Szkoda, że to koniec i następne odcinki dopiero we wrześniu... :(

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pią Cze 25, 2010 3:19 pm   

Odcinek taki sobie... Duży minus za American Idola. Dlaczego? Ano bo po prostu nie cierpię tych wszystkich amerykańskich programów rozrywkowych(których w Polsce pełno jest w TVNie)! No bo kogo one tak naprawdę promują? Albo ludzi bez talentu robiących z siebie idiotów, albo kolejne plastikowe gwiazdki, które będą miały swoje 5 minut, a już po niecałym roku odejdą w zapomnienie!
Może tutaj nie działo się nic takiego obscenicznego i kontrowersyjnego, ale ze względu na moją ogólnie złą opinię i złe wrażenia odnośnie tego typu programów odcinka nie oglądało mi się zbyt dobrze! :P A tak w ogóle to ja nie wiedziałem, że American Idol jeszcze istnieje. Myślałem, że już dawno się skończył, no ale najwyraźniej tylko w Polsce(No i dobrze! Nie potrzebujemy takiego chłamu w naszej telewizji(choć mamy w zamian o wiele gorsze rzeczy :/)).
Ale duży plus daję za główną rolę Moe, bo już dawno go w takiej roli nie widziałem. Rozwalało mnie jak nie wiem gdy na tym konkursie dla psów(czy co to tam było, nie wiem, bo piszę z pamięci, a oglądałem odcinek tylko raz zaraz po premierze, czyli miesiąc temu) gdy nikt nie chciał Moe ustąpić miejsca - te sposoby na uniedostępnianie dla niego wolnych krzesełek były zabójcze, ale najlepsze było to co zrobił CBG! :mrgreen: Ta tusza jednak czasem mu się przydaje! :)

Jeśli chodzi o podsumowanie sezonu - chyba najgorszy sezon wszechczasów. No może tam w połowie coś tam drgnęło i się poprawiło ale szybko znów poziom odcinków zaczął się staczać. :P Niedługo Simpsonowie zejdą chyba poniżej dna. :P A tak w ogóle to ja nie wiem czy będę oglądał kolejny 22 sezon, bo nie zamierzam się przymuszać. :P Simpsonowie coraz sukcesywniej znikają z mojego życia i to prawdopodobnie na zawsze! :P

MNDT1992  
Profesor

Wysłany: Pią Cze 25, 2010 8:22 pm   

Trochę dziwnie to brzmi w ustach jednego z najaktywniejszych userów. :P

gacjan  
Profesor

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 9:32 am   

ocena 7/10

taki sobie odcinek, moim zdaniem miał duży potencjał, który nie do końca został wykorzystany niestety. Fajny był głównie początek

Homer  
Bart

Wysłany: Pią Lip 16, 2010 9:00 pm   

Myślę że to wspaniały odcinek!
Intro: 10/10 (Oryginalne i jak zawsze śmieszne :jupi: !)
Ogólnie odcinek podobał mi się chyba najbardziej z tego sezonu!
:arrow: American Idol! :lol2:
:arrow: Moe jako Juror!
:arrow: Homer pomaga Marge w domu...! :lol2:
:arrow: Zakaz wypowiadania się Moe!
:arrow: Barney na toalecie (myślący, że to samochód!) :lol2:
:arrow: OGÓLNY WKłAD MOE!
Odcinek jak już mówiłem byl świetny, jak dla mnie!
Moja ocena to, oczywiście, w pełni uzasadniona dycha! 10/10! :jupi:
(W końcu to ostatni odcinek 21 Sezonu! :( )
2 Miesiące do 22! (Odliczanie zaczęte!) :mrgreen:

Vidiu  
Profesor

Wysłany: Sob Lip 17, 2010 11:06 am   

+konkurs na najbrzydszego psa
+rybki Flandersa
+Moe szuka miejsca żeby usiąść
+Homer rozkręca pralkę
+wypowiedź Ralpha na temat Moe
+pijany Barney prowadzi "samochód"

Trochę zbyt krótko występował i w zbyt głupi sposób Moe wyleciał z programu Idol. Można to było jeszcze jakoś fajnie rozwinąć.

7/10

Rotten82  
Profesor

Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 9:36 pm   

oj słabuiutki ten odcinek. oglądałem go jedząc obiad i w momencie gdy skończyłem jeść nie miałem już ochoty na dalszy seans. śmieszne było jak Moe szukał miejsca i śmieszna była nachalność Homera wobec Marge, gdy knajpa Moe była zamknięta. Świetna była naprawa pralki, ale to chyba tyle.
odcinek cieniutki, w porównaniu do dawnych sezonów to wręcz dno.
ocena: 3/10

Mr.Burns  
Profesor

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 8:58 am   

Całkiem dobry odcinek nie najgorzej się oglądało było parę gagów ale nie wykorzystano pełnego potencjału odcinka najbardziej mi się podobało konkurs na najbrzydszego psa, nikt nie ustępuje miejsca Moe, ocenianie psów przez Moe, Homer dręczy Marge, konkursy oceniane przez Moe, Marge próbuje się pozbyć Homera, gazeta nazywa Moe stworem z labiryntu Fauna, powrót Moe i Barney prowadzący kibel
ogólnie daje 8/10

Arientar  
Grampa

Wysłany: Sro Paź 05, 2011 7:58 pm   

Odcinek w miarę fajny, ale nie podoba mi się, jak Lisa kombinuje z udowadnianiem ewolucji.
Selekcja zwierząt do hodowli nw celu uzyskania określonego fenotypu (wyglądu) nie ma nic wspólnego z ewolucją. Nie da się w ten sposób wyhodować nowego gatunku.
Metalocalypse: 1, 2...
My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...

Odpowiedz do tematu