Wysłany: Pią Lis 26, 2010 12:42 pm [22x07] How Munched is That Birdie in the Window?
Sezon: 22
Odcinek: 07
Nr produkcyjny: NABF02
Data emisji: 28.XI.2010
Scenariusz: Kevin Curran
Reżyseria: Michael Polcino
Gościnnie wystąpili: Danica Patrick (jako ona sama), Rachel Weisz (jako Dr. Thurmond)
Gdy w domu Simpsonów gołąb łamie sobie skrzydło, Bart postanawia się nim zaopiekować. Ptak szybko wraca do zdrowia i bardzo przywiązuje się do rodzinki. Homer postanawia wystawić gołębia w wyścigach ptaków, ale nie wszystko idzie po jego myśli...
+aniołki grają w kręgle
+shake z robaków
+klatka zbudowana przez Homera
+Milhouse schowany za płotem
+Burns tańczy nago
+pogrzeb gołębia
+Homer ogląda obrazki u psychiatry
Poprawny odcinek, środek ciężkości na szczęście na Barcie, nie na Lisie co spowodowało, że kolejny odcinek o zwierzętach zdecydowanie dało się oglądać. Dobry był początek - a Homer straszący dzieci to nawet bardzo dobry moment muszę przyznać, że zawsze czułem antypatię do Santa's Little Helpera i ten odcinek mi w przezwyciężeniu jej nie pomógł. Końcówka obniżyła ocenę odcinka, bo chciałem dać 8.
Mi się ten odcinek podobał, ale bez rewelacji. Bardzo ciekawy temat jak na Barta. Nie widziałem go jeszcze w takiej roli. Najbardziej z całego odcinka podobał mi się początek (opowieść Homera) i cytat Flandersa, który tłumaczył, że nie należy bać się burzy "Oh, don't be scared boys. That's just angels' bowling". Into też było ciekawe i oryginalne. Daję 8/10 za ten odcinek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum