Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 1:13 pm [22x19] The Real Housewives of Fat Tony
Sezon: 22
Odcinek: 19
Nr produkcyjny: NABF12
Data emisji: 01.V.2011
Scenariusz: Dick Blasucci
Reżyseria: Lance Kramer
Gościnnie wystąpili: (brak)
Między Grubym Tonym, a Selmą rodzi się uczucie, które szybko prowadzi ich do ołtarza. Niestety małżeństwo bardzo zmienia Selmę, co nie podoba się Marge. Gruby Tony by udowodnić swoje dobre intencję zaprasza Homera i Marge na weekend do Jersey Shore...
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 12:47 am
Może ktoś mnie oświeci...
To Fat Tony nie zginął naprawdę w odcinku Donnie Fatso (9 odc z tego samego sezonu)???
Wiem, że kreskówki nie zawsze są spójne, ale chyba nie aż tak.
PS. Jak będę mieć chwilkę to obejrzę odcinek i podzielę się opinią
Fat Tony zginął, ale został zastąpiony przez swojego kuzyna chudego Tonego, który przytył i przejął ksywkę "Fat Tony". Czyli tak jakby nic się nie stało.
+Homer chowa się za stół i je dalej
+Selma porwana przez mafię
+świnia ostrzy noże
+dziecko Cletusa
+samochód udekorowany przez Homera
+Otto odtwarza płytę pomiędzy dwoma kamieniami
+świnia wpada w truflowy amok
+nowy ochroniarz Tonyego z mikrofonem na klacie
+paznokcie Selmy
+babka kręci kluski do basenu
Motyw z Bartem wąchającym za truflami to zupełne dno. Jeszcze do tego Lisa zakładająca mu obrożę na szyję...
Lubię odcinki z Grubym Tonym, ale ten był taki sobie. Fajna odmiana Selmy (to jej szóste "małżeństwo" chyba), ale tak to wszystko co było fajne w tym odcinku.
Co do śmierci Tony'ego, dla mnie to taki przypadek jak z prawdziwym Skinnerem, niby był, by odcinek zapełnić, ale po tym jest wszystko po staremu - inaczej niż ze śmiercią Maud Flanders itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum