Ten odcinek na pewno się pojawił, jako wstęp do odcinka [18x22]. I dlatego oceniam go na 5. Bardzo mi się podobał i te miny, które Bart zrobił, by popsuć zdjęcie Efekt końcowy tego też był śmieszny Ja tam lubię te stare odcinki, są takie inne, ale traktuję ja to jako zaletę.
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Fajny odcinek, ale jeszcze nie najlepszy.
Właściwie wszystkie zdjęcia wyszły śmiesznie więc nie będę się na temat każdego z nich rozpisywał. Tylko, że Marge wyszła tak jakoś dziwnie na tym ostatnim, jako, że jako jedyna nie robi żadnej głupiej miny, no ale ma za to zamknięte oczy.
Poza tym jeszcze mnie rozwaliło jak Lisa coś tam powiedziała chyba o Homerze(niestety nie dałem rady zrozumieć o czym mówiła, bo chyba trochę jakby złą dykcję akurat wtedy miała), on się jej zapytał ze zdenerwowaniem "Co mówiłaś?", a ta tak niewinnie i trochę zestrosowana mówi "Nothing".
To jakaś masakra! Następna piątka! Ale to nawet dobrze, bo się nie nudzę. Już początek, kiedy rodzinka nie słucha Homer jest świetne. Myślałem, że pierwsze i drugie zdjęcie to najlepsze momenty w TUS. Lecz trzecie zdjęcie to mistrzostwo świata i turlałem się ze śmiechu przez kilka minut. Naprawdę świetne, świetne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum