O widzę, że jestem pierwszym recenzującym. Jak miło.
No więc tak - kolejny odcinek, który śmiało mogę zaliczyć do swoich ulubionych. Znów wszystkie dzieciaki chcą razem coś zmalować Nawet Lisa! :]
Z rzeczy, które najbardziej mi się spodobały wymienię:
+Worki z pieniędzmi w oczach Barta i Lisy i takie same pojawiające się z opóźnieniem u Maggie
+Diabełek obok Lisy - bezcenne - czy w normalnym serialu mamy wogóle szansę coś takiego zobaczyć?
+Maggie zabraniająca Lisie wykraś pieniądze
+Bart krzyczący na Maggie
+Aniołek obok Barta nakłaniający go do złego, zamiast go przestrzec - to mnie normalnie rozłożyło na łopatki!
Zakończenie tylko jest takie jakieś niedopracowane, no ale ja wnioskuję, że całe pieniądze mogła już wcześniej wziąć Lisa, bo jak się uważnie przyjrzeć to odchodzi od słoika z rękami schowanymi za plecami, co jakby nam sugeruje jakby coś tam ukrywała. No ale mogę się mylić. Rozwiązania tej zagadki to chyba jednak nigdy tak precyzyjnie już nie poznamy.
Była jeszcze jedna w tym odcinku rzecz na którą zwróciłem uwagę - Bart zwracając się do Marge już nie mówi "Hey man", tylko normalnie "Hey mom". Przynam się, że troszkę mnie to zdziwiło, bo już się zacząłem przyzwyczajać do tego jego powiedzonka.
ale ja wnioskuję, że całe pieniądze mogła już wcześniej wziąć Lisa, bo jak się uważnie przyjrzeć to odchodzi od słoika z rękami schowanymi za plecami, co jakby nam sugeruje jakby coś tam ukrywała. No ale mogę się mylić.
A ja uważa, że tam było coś innego, a nie pieniądze, bo Bart na końcu powiedział "Był trzeba zaufać matce". Ale cóż...
A co do odcinka, to uważam, że perfecto, świetnie wyrobiony, szczególnie świetna Maggie, kiedy Bartowi i Lisie w oczach pojawia się dolar, patrzy na nich i dopiero potem jej się pojawia xD . Poza tym spodobał mi się Bart i jego aniołek xP. No, widać, dlaczego czasem aż nie może się powstrzymać od robienia żartów. Co do Lisy, to nie wydaje mi się, żeby się czymś wyróżniła (mimo, że zniknęła złośliwość z jej oczu), no, ale poczekam z resztą odcinków TUS
Bo tak naprawdę to nigdzie w odcinku nie zostało jawnie przedstawione co się z tymi pieniędzmi stało. Możemy jedynie spekulować.
+Oczy dolary!
+Diabełek i aniołek Lisy
+Maggie!
+Diabełek i aniołek Barta!
+FAJNA KOŃÓWKA!
Ogólnie super odcinek moja ocena to 5/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum