No po kilku świetnych odcinkach Ullmanowska seria chyba jednak dostała lekkiej zadyszki.
Bo ten odcinek był raczej taki se.
Zdziwiła mnie tu po raz kolejny postawa Homera. Bo normalnie ciężko się w serialu spodziewać by rodzinne wyjście do muzeum odbyło się z jego inicjatywy. To jest głównie działka Lisy, no ale jak widać nie tutaj.
Kilka rozbrajających momentów to m.in.:
+Bart wpatrujący się w nagą panią na obrazie
+Homer zasłania mu oczy, a gdy sam się patrzy to mówi, że nie takie to złe i wtedy Marge zasłania mu oczy
+Lisa potrącająca wazę
+Bart schowany w tej wazie
+Mina Homera, po tym jak Bart powiedział, że chce zostać kolekcjonerem dzieł sztuki i jak mu pokazał ponownie ten obraz z gołą panią w samochodzie - bezcenne
No a poza tym to raczej nic specjalnego.
A mnie wręcz przeciwnie, odcinek bardzo przypadł przypadł do gustu (Shaggy, te plusy co wypisałeś, to był praktycznie cały odcinek, ale dobra xP) Szczególnie właśnie akcja z tym obraze, kiedy Bart krzyczał "Oh mama!", "Ay caramba!" (!). Niezapomniana scena z TUS, na pewno będę ją długo wspominać A tak poza tym, to akcja z wazą też niezła, szczególnie, jak Bart się z niej wychylił po jej ocaleniu przez Maggie (niezła z niej musi być siłaczka, tej Margaret) i powiedział "Było blisko, chodźmy pooglądać telewizję? Typowy Simpsonowy Humor.
Oceniam odcinek na 5/5 - jeden z lepszych Ullmanowskich dzieł!
+Bart oglądający obraz!
+HOMER OGL¡DAJ¡CY OBRAZ!
+Bart w wazie!
CALA KOŃÓWKA SUPER!
Z przyjemnością daję 5/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum