łał, i znowu mamy udział Dziadka i to nawet nie mały.
Najbardziej to mnie rozwalało oczywiście jak Dziadek Homerowi zaczął zwracać uwagę. :]
Uścisk na końcu też w porządku, ale najbardziej to jednak mnie rozwaliło jak męska część Simpsonów zaczęła się nawzajem dusić. A tuż obok nich siedzi sobie Lisa i ciekawe co biedna musi sobie o tym myśleć...
Homer: "Nie popychaj swojej siostry, jest dziewczyną!"
Abe: "Zabieraj od niego łapska, Homer!"
Daję odcinkowi 5/5 - niezły hardkor ^^.
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 12:56 pm
5/5
Dziadek najlepszy ;P
To ostatni odcinek i postacie już wyglądają naprawdę dobrze. Szczególnie w porównaniu z pierwszym odcinkiem... Ogromna zmiana. Na lepsze, oczywiście!
Super początek!
+Bart, Homer!, What?
+Lisa,Bart,Homer,Abe!
+NAPRAWDĂŠ SUPPER KOŃÓWKA!
Z wielką przyjeemnością daję temu odcinkowi najwyższą ocenę!
5/5!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum