Już jeden odcinek z pożeraniem ciastek przez Barta i z udziałem Maggie mieliśmy, lecz ten chyba jest od tamtego znacznie lepszy pomimo iż zdenerwowała mnie tu Lisa skarżąc na Barta(chyba po raz pierwszy w TUS nie byłem z niej zadowolony, mam nadzieję, że to już jednak po raz ostatni).
No ale pomysł z tą zabawą z miskami to był nawet nawet. I jak Bart oszukał na koniec swoich rodziców, po czym sam został oszukany przez Maggie! I znów mamy podobnie jak we wcześniejszym odcinku z kradzieżą ciastek Maggie w finale z ciastkiem w buzi.
No, mimo, że powtórka z rozgrywki, to mi się spodobało, i to bardzo Trochę mnie co prawda wnerwiła Lisa tym, że nakablowała na Barta, ale mogę przymknąć na to oko . Popis miała Maggie - ponownie na koniec zjadła ciacho (czy ona ma w ogóle zęby?) A to, jak łatwo Bart wykiwał rodziców? Chyba najlepsza część odcinka
Wystawiam 4/5, a niech mają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum