No no debiut Itchy'ego i Scratchy'ego. Choć szkoda, że pojawili się na tak krótko.
Po raz kolejny dziwi mnie postawa Homera, który zabrania dzieciom tego oglądać, bo to bardziej jest podobne przecież do Marge, a Homerowi to o ile wiem jest to obojętne.
Czy zauważyliście ile oni ścian i korytarzy/pomieszczeń w tym domu mają?
Spójrzcie no to tylko na te wszystkie przejścia w ścianach - ile ich jest...
Scena na końcu w której Homer dusi Barta za rozmontowany telewizor oraz Maggie odsłaniająca firanki by to z bliska zobaczyć - bezcenna.
A i jeszcze wyłapałem tutaj pewien smaczek, którego nie zobaczymy w normalnym serialu(no może za wyjątkiem odcinka [04x10] Lisa's First Word): Lisa zwracająca się do Homera po imieniu zupełnie jak Bart! Ach ta Ullmanowska seria potrafi mnie czasem zaskakiwać i bawić bardziej niż normalny serial.
Jak dla mnie odcinek gites, króciutki, ale zaprawdę wielką niesie ze sobą treść Itchy and Scratchy Show też nieźle się popisało, ale zdziwiło mnie, że to właśnie Homer, a nie Marge sprzeciwił się dzieciom podczas oglądania kreskówki. Hehe, ale za to najlepszą dla mnie sceną tutaj była końcówka - Duszenie Barta w TV - normalnie bezcenne!
5/5 się należy
+Itchy & Scratchy
+Bart rozbiera telewizor
+Pokaz Barta
+It's stupid, but not violent!
+Why you little!
+Bart się "chowa"
+Końcówka
Świetny odcinek! dużo śmiesznych scen...! Super!
+Itchy & Scratchy (po raz pierwszy!)
+C'mon Homer (w wykonaniu Lisy! tego nie zobaczycie w żadnym sezonie!)
+Rozebranie telewizora (w wykonaniu Barta)
+Homer, Homer i jeszcze raz Homer (jest SUPER!)
+Duszenie Barta (w wykonaniu Homera!)
Moja ocena to zdecydowanie 5/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum