Pierwszy odcinek w całości wierszowany - kolejna innowacja w tej Ullmanowskiej serii.
Rozbawiło mnie, gdy pomimo Barta starań to dziewczyny były przy prezentach pierwsze.
Następnie rozłożyło mnie gdy Homerowi pomyliły się Lisa i Maggie, oraz jego słowa "(...)or I'll kill all of You" pod adresem wszystkich na samym końcu. Plus jeszcze to jak Bart zaczął strzelać do Homera ze swojego prezentu.
Mamy tu też udział Itchy & Scratchy, ale bardzo niestety niewielki.
Heh, jakoś twórcy nie przedstawili zdenerwowania się Homera, kiedy Bart strzelał w niego piłkami (co wg mnie było już ździebko chamskie), a szkoda, bo chciałbym to zobaczyć
Ocena: 4-/5 - Wg mnie to była raczej taka dłuższa kartka z życzeniami, ale co tam
4/5, przyjemny odcinek. Wiecie może co Bart mówi kiedy puka w prezent i jest "This is ??? man"? Wiersz też OK, i fajne zakończenie "Więc wszystkim, którzy narzekają|na mój świąteczny rap, życzę szczęśliwych świąt i wszystkim dobrej drzemki."
Świetny! Wierszyk Bart'a mnie rozbawił do reszty. Szkoda tylko, że tak przedstawiono Homer'a. No cóż, przynajmniej byli całkiem dobrze narysowani. Daję 5/5
Bardzo fajny odcinek! (w całości opowiadany wierszem!)
+Homer (I kill you!)
+Lisa i Maggie
Odcinek nie był tak świetny jak jego poprzednik
Moja ocenat to 4/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum