No proszę, proszę. Debiut Krusty'ego którego wcale w TUS bym się nie spodziewał.
No i cała horda tych anonimowych dzieciaków dookoła to też wpłynęło znacząco na walory odcinka, bo wreszcie nie oglądamy w kółko tylko samej rodzinki. Moją szczególną uwagę to zwróciła ta dziewczynka siedząca obok Maggie łudząco podobna do Lisy(tzn. nie łudząco, ale mimo to podobieństwo jakieś tam jest ).
Jednakże po Krustym to ja się raczej czegoś więcej spodziewałem. Nie zachwycił mnie specjalnie mocno, nawet gdy Bart wkroczył do gry, więc dlatego nie wystawiam 5-tki, a jedynie 4-kę.
Aha i rozbroiło mnie jeszcze gdy Bart powiedział: "Jak Krusty może pracować w takiej dziurze" czy jakoś tak... Jestem więc ciekaw czego naprawdę Bart się spodziewał.
Ostatnio zmieniony przez Shaggy Sro Cze 24, 2009 11:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
No, zaczyna się Krusty, wg mnie świetny odcinek, lepszy od poprzednika Rozśmieszył mnie do rozpuku Bart podejrzewając, że Krusty, to nie jest prawdziwy Krusty Poza tym Krusty tak jakby zagarnął sobie tekst Homera - "Why you little..." Nie mam za bardzo tutaj za bardzo rzeczy do rozpisania się, a nie chcę się powtarzać, bo to co chciałem napisać, napisał już Shaggy .
Zmienię tylko ocenę - 5/5. Jak dla mnie, świetny odcinek
+I`m Bart Simpson.......
+Pobicie Krusty`ego przez Barta
+Duszenie Barta przez Krustego (zazwyczaj robi tobi to Homer )
+Do`h (w wykonaniu oczywiście Homera)
Moja ocena to 5/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum