Odcinek podobny do późniejszego [1x04], ale mi się wydaje, że o wiele lepszy . Dlaczego? Ano dlatego, ponieważ NARESZCIE cała rodzina się zjednoczyła w jedno. Wg najlepszy TUS, wszystko jest, Bart wcinający miętusy (mimo, że później je wypluł, co było trochę obleśne, ale i tak zasługujące na plus), Lisa obcinająca krawat terapeucie i ogólna solidarność . Szkoda, że każdy odcinek TUS taki nie jest, aczkolwiek myślę, że jakby tylko jeden motyw się powtarzał, to stałoby się to ździebko nudne. Poza tym, to szkoda, że twórcy obudzili się z takim odcinkiem dopieo pod koniec...
Kolejny genialny odcinek! Czujemy tutaj już przedsmak tego co będzie w [01x04] There's No Disgrace Like Home! Kto wie może ten odcinek był nawet nieco śmieszniejszy, choć nie było tu np. terapii wstrząsowej.
Ale podobnie jak w [01x04] rodzinka wychodzi z gabinetu zadowolona.
Plusy:
+Lisa kopie psychiatrę
+Psychiatra mówi do niej "Why You Little!"
+Bart strzela w psychiatrę przyssawkami
+Lisa ucina krawat w psychiatrze - ach zupełnie jak w teledysku Queen - I'm Going Slightly Mad, gdzie w podobny sposób Roger Taylor ucina nożyczkami krawat Johna Deacona. Jednakże nie jest to nawiązanie do tego teledysku, ponieważ ów wideoklip powstał 2 lata później. Więc jeśli już to Queen zapożyczył to od Simpsonów a nie odwrotnie.
+Śmiech całej rodzinki na końcu
I scena której nie umiałem przydzielić ani do plusów ani do minusów:
-Bart wyrzyguje miętową maź do słoika z pozostałymi miętusami
+Ogólnie cała rozmowa jest śmieszna
+Zachowanie Barta
+Jedzenie cukierków (w wykonaniu Barta)
+Zachowanie Homera
+WYPLUCIE CUKIERKOW PRZEZ BARTA!
+Kopnięcie terapelty w nogę (Przez Lisę! tego nie da się zobaczyć w odcinkach serialu)
+SUPER KONIEC!
Bardzo fajny odcinek! 5/5!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum