Wysłany: Wto Lut 17, 2009 4:37 pm Afera w springfield
Witam wczoraj podoiłem się stworzenia gry o Simpsonach.
Więc potrzebuje pomocy każdy może pomóc nie jest potrzebna pomoc programistyczna.
A więc fabułe dopiero napisze,w grze będzie się grało każdym członkiem rodziny każdy będzie miał samouczek i 3 poziomy.
O pomoc zgłaszać się na gg 8785243 lub pisać w tym temacie jak by ktoś miał jakieś propozycje co do fabuły/misji pisać.
Screeny:
Wiek: 17 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: to si? wzi??o?
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 9:46 pm
No, ambitny pomysł, staraj się staraj! Mój kolega też kiedyś robił Fanartowską grę, ale się (jak narazie) trochę poddał i ja muszę być podporą projektu ^_^ . Mam nadzieję, że tobie lepiej pójdzie . Przede wszystkim: NIE PODDAWAJ SIĂŠ !
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Sob Lut 21, 2009 9:27 am
No prosze Dobry pomysł.
malyxxl napisał/a:
Pigmej napisał/a:
ponieważ nie mam praw autorskich
W tej chwili piszesz że to nie twoja gra i została stworzona przez kogoś innego.
Możliwe ze robi gre w jakims edytorze do tworzenia gier dlatego nie moze sprzedawac gierki, no chyba że wykupi licencje. Co nie oznacza, ze ta gra nie jest tworzona przez niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum