Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 3:48 pm Aktualizacji ciąg dalszy.
Witam was drodzy forumowicze po raz kolejny.
Tym razem aktualizacja dotyczy wygladow do forum. Dziś troche nad tym popracowalem i przywrocilem do lask stare wyglady jak: Niebieski czy Light(mozecie je wybrac z prawej strony pod nazwa "STYL FORUM"). Wiem, ze bylo wielu zwolennikow tych wygladow wiec je dla was przerobilem raz jeszcze i wrzucilem do publicznego uzytku. Poza tym inne zmiany odczujecie siedzac juz na forum W razie jakichkolwiek problemow z wygladami prosze o kontakt PW do mnie.
Pozdrawiam
Ares
Piękne dzięki za przywrócenie niebieskiego i jasnego stylu Zauważyłem tylko że w stylu niebieskim jak i tym drugim jest napis informujący o zlocie w 2008 roku
Spoko, chociaż trochę danych w tych statystykach brakuje. Tzn. chodzi mi o to, że nie ma danych dotyczących np. dnia uruchomienia forum, liczby nowych postów, użytkowników, tematów w poszczególnych miesiącach poszczególnych lat i takich tam... Nie, nie żeby mi aż tak bardzo na tym zależało, tylko po prostu tak mówię.
A i fajnie byłoby przy linku/buttonie do statystyk dać jakąś ikonkę związaną z Simpsonami(bo wszędzie w menu takie są(mówię jak jest na stylu 'light' )) bo na razie jest tylko niebieskie koło i jego pomarańczowy wycinek.
Oczywiście nie trzeba tego koniecznie wprowadzać, ja jedynie rzucam propozycję jak można to ulepszyć.
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 12:48 am
Już kilka osob pisalo do mnie z pytaniem co ze stylem light.
Otoz styl light powroci do nas niebawem sa nad nim prowadzone prace konserwacyjne na razie oddajemy wam do uzytku żÓłTY i NIEBIESKI:)
Wierze, ze bedziecie zadowoleni gdy wroci srebrny.
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 2:23 am
Przepraszam was ale styl niebieski zostanie jeszcze poddany tuningowi znalazlem w nim kilka dziur w kodzie. Za utrudnienia przepraszam. Styl niebieski zostanie wydany wraz ze srebrnym juz wkrotce. Co do moich prac nad serwisem dostaje PW ze ciagle forum jest zablokowane. Otoz aktualizuje je do najnowszego skryptu i naprawiam bledy. No ale dlatego, ze czeka mnie jeszcze sporo pracy bede pracowal nad forum po nocach albo w godzinach od 8 do 13 tak aby wam nie przeszkadzac w korzystaniu
Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 253 Skąd: Springfield
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 1:32 pm
Widzę, że ktoś się wzoruje na Nas, albo wpadł na ten sam pomysł
Cu3er mamy na głównej stronie http://www.cartooncenter.pl .
Cóż, powodzenia w dalszych aktualizacjach!
Btw, macie błąd w cu3erze, nie powinniście używać zdjęć *.png tylko *.jpg
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 2:33 pm
Nikt nie wzorowal sie na Tobie. Pol internetu korzysta z Cu3era moje strony opieram juz od dluzszego czasu o podobne skrypty a tym interesuje sie od poczatku jego istnienia. Zreszta u nas jest on tylko w Ogloszeniach a nie jako logo:) Miedzy nami a Toba jest o tyle roznica ze w Twoim wordpressie jest o wiele latwiej wrzucic wyzej wymieniony skrypt. Dlaczego? Bo jest on juz z gory opisany we wtyczkach. U nas wiekszym wyzwaniem jest uruchomienie go w PHPBB Przemo gdzie podobne skrypty sa poprostu odrzucane.;) Wiem, ze skrypt woli JPG. Ale pisze wlasnie skrypcik ktory obsluzy tez PNG. Zreszta niestety musi on byc dopasowany do 3 wygladow ktore niedlugo beda u nas obowiazywac A skoro juz podajesz CartoonCenter jako przyklad to zauwaz ze masz go poniewaz w skrypcie ktory sciagnales byl on juz wbudownany. Bez Cu3era niestety obecny wyglad Cartoon Center nie mialoby przyslowowego jaja, ale rowniez pozdrawiam i zycze dalszych udanych aktualizacji.
Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 253 Skąd: Springfield
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 2:43 pm
@ares
Dałem 2 możliwości: albo wzorowaliście się na nas albo wpadliście na ten sam pomysł
Poza tym CartoonCenter nie jest w Wordpressie, jedynie Comedy Blog, a co do "jaja"to niedługo dodamy parę rzeczy żeby było ciekawiej, bo zgadzam się, że póki co jest dosyć nudno
PS. Poza tym stanowczo zaprzeczam co do tego, żebyło to wbudowane. W templacie *.css który jest na głównej stronie nie było CU3ER'a, samemu go tam wrzuciłem po wielu testach i modyfikacjach
Nie próbowałem zarzucać Wam kopiowania, uważam Was za porządny, i dobry serwis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum